Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Lady Gaga κάνει μία εμφάνιση στην ταινία "Aμαρτωλή πόλη, Η Κυρία θέλει Φόνο" που παίζεται και στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

H Lady Gaga κάνει μία εμφάνιση στην ταιν...

Στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Η 28χρονη σούπερ σταρ της ποπ Lady Gaga που επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα την Αθήνα και έδωσε μία εντυπωσιακή συναυλία – σώου στο ΟΑΚΑ, πέρα από το τραγούδι, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τα σώου όπου τα πηγαίνει περίφημα, κάνει προσπάθειες και στον κινηματογράφο, με μικρούς προς το παρόν ρόλους.

Μάλιστα η πιο πρόσφατη κινηματογραφική της παρουσία είναι στην κόμικ αισθητικής ταινία «Aμαρτωλή Πόλη: Η Κυρία Θέλει Φόνο - A Dame to Kill for» σε σκηνοθεσία των Φρανκ Μίλερ, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ που παίζεται αυτές τις μέρες και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Η Lady Gaga ψιλοαγνώριστη, έχει μία χαρακτηριστική σκηνή προς το μέσον της καλογυρισμένης και τολμηρής ταινίας (η Εύα Γκριν ως η μοιραία γυναίκα της ιστορίας εμφανίζεται γυμνή όπως και ο γοητευτικός Τζος Μπρόλιν) ως μπαργούμαν που σερβίρει ηδυπαθώς ποτό τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

Η «Sin City 2» που είναι εντυπωσιακή και με γρήγορη δράση και ερωτισμό στο πρώτo της μέρος (μετά ψιλοβαριέσαι λίγο) είναι η συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου φιλμ που είχε παιχθεί το 2005, πριν δηλαδή περίπου 9 χρόνια.

Οι Μπρους Γουίλις, Τζέσικα Άλμπα, Μίκι Ρουρκ και Ροζάριο Ντόσον επανέρχονται δυναμικά, μετά το "Sin City" του 2005, η ασπρόμαυρη κόμικ αισθητική παραμένει, η Εύα Γκριν του φιλμ «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας» ξεχωρίζει, ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ «τσαλακώνεται» και τρώει πολύ ξύλο όπως και ο Τζος Μπρόλιν.

*Η Lady Gaga να θυμίσουμε πως έπαιξε και πέρυσι στο «Machete kills» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ που δεν πολυείχε εμπορική επιτυχία.

Η ταινία "Sin City 2" διανέμεται στην Ελλάδα από την Σπέντζος και την Seven Films.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture