Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκαναν κίνηση αγάπης - Επιτυχής η δράση της δομής παροχής συσσιτίων

Πάτρα: Έκαναν κίνηση αγάπης - Επιτυχής η...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία στέφθηκε η δράση της Δομής Παροχής Συσσιτίων «Κάνε μια Κίνηση Αγάπης», που συνδιοργάνωσαν χθες, ανήμερα της γιορτής του Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου της Πάτρας και η ΣΤΗΡΙΞΗ Α.Μ.Κ.Ε. σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, την Μητρόπολη και τον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Η ανταπόκριση και η προσφορά των πολιτών, ήταν συγκινητική. Τόσο οι ενορίτες, όσο και οι πολίτες άλλων περιοχών της Πάτρας, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ στο χώρο, προσέφεραν μια τσάντα με προϊόντα από το υστέρημά τους και στήριξαν έτσι ενεργά αυτούς που έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, ήταν τρόφιμα πρώτης ανάγκης, όπως ρύζι, μακαρόνια, πάστα τομάτας, κρέας, φακές κ.λπ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε και ποδηλατάδα, από την πλατεία Γεωργίου, με τους ποδηλάτες να μεταφέρουν τσάντες με τρόφιμα, που συγκέντρωσαν από το κέντρο της πόλης στην Δομή Παροχής Συσσιτίων. Την δράση αυτή οργάνωσε η Ποδηλατική Κοινότητα «Πιάνω τη Ζωή απ’ το Τιμόνι».

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου, στεγάζεται κοντά στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας και λειτουργεί καθημερινά, Σαββατοκύριακα και Αργίες, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Σημαντικό είναι τέλος να αναφερθεί, ότι καθημερινά οι εθελοντές της Δομής βρίσκονται εκεί και δέχονται εθελοντικές προσφορές και χορηγίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις