Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μάθετε ποιος πολιτικός «γοήτευσε» την υφυπουργό πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μάθετε ποιος πολιτικός «γοήτευσε» την υφ...

Σε εκδήλωση στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος για τον Κινέζικο κινηματογράφο

Γοητευμένη δήλωσε από την προσωπικότητα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, η υφυπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου.

Σύμφωνα με την στήλη Βηματοδότης, της εφημερίδας Το Βήμα, η τέως ηθοποιός και νυν πολιτικός Άντζελα Γκερέκου συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα στον Πολυχώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στην εκδήλωση για την εβδομάδα του Κινεζικού κινηματογράφου και ήταν η πρώτη φορά που συνομιλούσε με κομμουνιστή ηγέτη, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Κουτσούμπας την πλησίασε και της έδωσε τα συγχαρητήριά του για την εκδήλωση λέγοντάς της ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις με άλλα κράτη βοηθούν σε θέματα συνεργασίας και φιλίας.

Η κ. Γκερέκου καταγοητευμένη του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί, εκείνος δέχτηκε και αργότερα όπως σημειώνει το σάιτ newpost.gr, η υφυπουργός έλεγε πως «είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ευγενέστατος, ευφυής, γνωρίζει καλά τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις».

Στην ίδια εκδήλωση ήταν και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη αλλά και ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης των ταινιών "Νύφες", "Πέτρινα Χρόνια" και "Μικρά Αγγλία", Παντελής Βούλγαρης.

Επίσης παρέστησαν ο Κινέζος υπουργός Πολιτισμού, ο πρέσβης της Κίνας στην Αθήνα, ο αναπληρωτής διευθυντής της Κινεζικής τηλεόρασης στην Αθήνα αλλά και οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας «Love Story στο Πεκίνο», μεγάλο μέρος της οποίας έχει γυριστεί στη Σαντορίνη.

Οι φωτό είναι από την ανάρτηση στο σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture