Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο βραβευμένος με 4 Χρυσούς Σκούφους Γ. Σολάκης Top Chef στο DUE PIANI

Ο βραβευμένος με 4 Χρυσούς Σκούφους Γ. Σ...

Σε ένα ανανεωμένο μοντέρνο χώρο

Ο Γιάννης Σολάκης ήρθε για να μείνει, στην Πάτρα! Πιο συγκεκριμένα ο βραβευμένος Σεφ με 4 Χρυσούς Σκούφους, εγκαθίσταται στο Due Piani όπου θα "διευθύνει" στην κουζίνα του γνωστού εστιατορίου all day, bar - cafe.

Σε ένα ανανεωμένο μοντέρνο χώρο έρχονται νέες ιδιαίτερες γεύσεις, με την υπογραφή του Γιάννη Σολάκη. Οταν ακούτε Due Pianni στο μυαλό σας θα πρέπει να έρχεται δροσερή μπύρα σε μεγάλη ποικιλία και κορυφαία πιάτα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

Το κατάστημα ανακαινίζεται αυτές τις ημέρες και σύντομα θα είναι κοντά μας. Λειτουργεί από τις 7 το πρωι με καφε σάντουιτς μπριος, ενώ από τις 11 σερβίρει οικονομικό ωστόσο ποιοτικό φαγητο που μπορείτε να συνοδεύσετε με μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και φυσικά πολλές πολλές μπυρες. 

Το μεσημέρι, ειναι μια ιδανική πρόταση για ένα γρήγορο επαγγελματικό διάλειμα και όχι μόνο. Και το βραδυ όλα αλλάζουν. Το Due Piani γίνεται ένας πολυχώρος με φαγητο, υπέροχες σαλάτες που συνοδεύουν το κρασί και την μπύρα σας ενώ το ποτό χορεύει στην μουσική του dj's αλλά και των εβδομαδιαίων live events!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View