Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δείτε Βίντεο και Φωτό από τη συναυλία των "Πυλώνων Αλληλεγγύης" στο Κάστρο του Αντιρρίου - Το κοινό έδωσε δυναμικό παρών

Δείτε Βίντεο και Φωτό από τη συναυλία τω...

Στη συναυλία πήραν μέρος η Λαική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Δώρος Δημοσθένους, κ.α.

Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια και γέμισε τον όμορφο χώρο του Κάστρου του Αντιρρίου στη συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, στις 21.00 το βράδυ υπέρ των σκοπών της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης».

Τα έσοδα της συναυλίας που ήταν και η βασική πολιτιστική εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ετηρίδας της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», θα διατεθούν στο Σύλλογο ΑμεΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «ΑΛΚΥΟΝΗ» και στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ρίου «ΙΡΙΣ» στην Πάτρα.

Στη συναυλία συμμετείχαν η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με ερμηνευτές τους εξαιρετικούς Κώστα Μακεδόνα, Δώρο Δημοσθένους, Σοφία Παπάζογλου και Μπέττυ Χαρλαύτη, οι οποίοι κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Το σάιτ Nafpaktianews.gr βρέθηκε στην όμορφη μουσική βραδιά, απ’ όπου και τα σχετικά βίντεο και φωτό.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View