Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Πού θα χαλάσει σήμερα ο καιρός

Πού θα χαλάσει σήμερα ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Βροχές ή καταιγίδες στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και από το μεσημέρι σε ορεινά κυρίως τμήματα της Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου, περιμένουμε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα στα βόρεια θα είναι τοπικά έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και κυρίως στα βόρεια τμήματά του.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά κυρίως τμήματα του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός