Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μείωση ΦΠΑ αλά εστίαση προωθεί για την οικοδομή η κυβέρνηση

Μείωση ΦΠΑ αλά εστίαση προωθεί για την ο...

Φόρμουλα για να δοθεί ώθηση στην οικοδομική δραστηριότητα

Στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης βρίσκεται μία κίνηση που θα δώσει νέα ώθηση και θα βγάλει από τη ναφθαλίνη την οικοδομική δραστηριότητα στη χώρα, ώστε να δοθεί μία αναπτυξιακή προοπτική στην ελληνική οικονομία.

Ως εκ τούτου το κυβερνητικό και οικονομικό επιτελείο εξετάζει τη φόρμουλα με την οποία θα μπορέσει να εντάξει την οικοδομή στις φοροελαφρύνσεις. Συγκεκριμένα προωθείται η μείωση του ΦΠΑ, όπως έγινε και στην περίπτωση της εστίασης.

Η οικοδομή βρίσκεται πρώτη στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, διότι αποτελεί τον κλάδο που έχει πληγεί κατά γενική ομολογία περισσότερο από όλους, ενώ την ίδια ώρα οι σχεδόν 200.000 κατοικίες που βρίσκονται στα αζήτητα και παραμένουν απούλητες, έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση ολόκληρη την αγορά ακινήτων.

Την ίδια ώρα στο οικονομικό επιτελείο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κατάσταση δύναται να επιδεινωθεί σημαντικά από τον ΕΝΦΙΑ, για αυτό το λόγο επιχειρούν να φέρουν στις επικείμενες διαπραγματεύσεις το Σεπτέμβριο μία φόρμουλα μείωσης του ΦΠΑ που να καθίσταται βιώσιμη και αποτελεσματική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά