Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έσπερος ΑΟΠΑ: Έναρξη της προετοιμασίας

Έσπερος ΑΟΠΑ: Έναρξη της προετοιμασίας

Σήμερα στις έξι το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα»

Σήμερα στις έξι το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα» έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση του Ανδρέα Κεσαπίδη και των παικτών της ομάδας ενόψει της σεζόν 2014-2015.

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Ομως σε κάθε περίπτωση εμείς θα ορίσουμε το ταβάνι μας» τόνισε μιλώντας για την νέα χρονιά ο Ανδρέας Κεσαπίδης και πρόσθεσε: «Θέλουμε να αφομοιώσουμε μπάσκετ με συγκεκριμένες αρχές και κυρίως να το ευχαριστιόμαστε. Για συγκεκριμένους στόχους θα μπορούμε να μιλήσουμε αφού περάσει λίγος καιρός και πρώτα δούμε και το επίπεδο των αντιπάλων. Τώρα αυτό που προέχει είναι να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει από κάθε άποψη».

Οι παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας είναι οι Χρήστος Πετρόπουλος, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, Σταύρος Κάλλης, Διονύσης Αποστολόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Φίλιππος Φραντζής, Παναγιώτης Σκόνδρας, Δημήτρης Λυμπέρης, Μάκης Αδαμόπουλος, Φώτης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Σταυράκης, Δημήτρης Χατζηκάλφας , Φώτης Στυλίδης και ο Νίκος Δίπλαρος, στον οποίο θα δοθούν μερικές ημέρες άδεια αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Εθνική 17.

Συνεργάτες του Ανδρέα Κεσαπίδη θα είναι ο γυμναστής Κώστας Λαψάνης και ο προπονητής Κώστας Καραμπελιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports