Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο Βασίλης Καρράς για μία μοναδική live εμφάνιση στην Πάτρα

Έρχεται ο Βασίλης Καρράς για μία μοναδικ...

Το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ένας από τους πιο δημοφιλείς λαικούς τραγουδιστές, με μία ιδιαίτερη βαριά, λαική φωνή, ο 60χρονος Βασίλης Καρράς που κατάγεται από την περιοχή της Καβάλας, θα έρθει στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική βραδιά σε γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Δρέπανο, 15 περίπου χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 το βράδυ.

Ο Βασίλης Καρράς που αγαπά πολύ το κοινό της Πάτρας όπου και έχει εμφανιστεί πολλές φορές με επιτυχία κατά το παρελθόν, θα εμφανιστεί πλαισιωμένος από την ορχήστρα του και αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στο ίδιο κέντρο διασκέδασης είχε εμφανιστεί και πέρυσι, το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Ο Βασίλης Καρράς την περασμένη χειμερινή περίοδο εμφανίστηκε στο Fever παρέα με τον Πατρινό λαικό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και την σέξι Ελένη Φουρέιρα ενώ πέρυσι συνεργάστηκε με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ο Βασίλης Καρράς έχει μία σταθερή πολύχρονη πορεία στη δισκογραφία με πάνω από 40 δίσκους.

Από τις πιο εμπορικές του δουλειές θεωρείται ο δίσκος «Μ’ έχεις κάνει αλήτη» με πάνω από 180.000 πωλήσεις. Ο Βασίλης Καρράς θα ερμηνεύσει στην Πάτρα όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Περιττό να σου πω», το «Δώδεκα παρά», τη «Νύχτα ξελογιάστρα», «Λέγε ότι θες», «Αχάριστη και αλήτισσα», αλλά και πιο καινούρια κομμάτια του όπως το «Αγαπάω λάθος άτομα».

Επίσης έχει τραγουδήσει υπέροχα σε δεύτερη εκτέλεση το αγαπημένο τραγούδι του Σωκράτη Μάλαμα «Πριγκηπέσσα».

Τα δύο ποτά στο μπαρ του κέντρου Volcano θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View