Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Επιτυχημένο το 3ο Sound Wave-Open Air Festival στο Αίγιο αν και δεν έλειψαν τα απρόοπτα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Επιτυχημένο το 3ο Sound Wave-Open Air Fe...

Το Σάββατο, διακόπηκε απότομα το φεστιβάλ από την Αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας περίοικου για ηχορρύπανση

Σε μουσικό πάρτι  για όλα τα γούστα εξελίχθηκε το 3ο Sound Wave-Open Air Festival που διοργάνωσε και φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, το περασμένο σαββατοκύριακο 2 και 3 Αυγούστου 2014 στο parking κοντά στο Φάρο στην παραλία Αιγίου.

Πέντε μουσικά συγκροτήματα από το Αίγιο (Vault of Acanthus, Les Skartoi!, Les Notes Noires, Serenatas Project, BluZirel) και οι φιλοξενούμενοι Schooldrivers (feat. Deejay Nic), παρουσίασαν το ταλέντο τους στο κοινό, που και τα δύο βράδια τίμησε με την παρουσία του το φεστιβάλ και καταχειροκρότησε τους νεαρούς μουσικούς.

Classic rock, symphonic metal, ska, reggae, soul, jazz, latin, συνέθεσαν μια πλούσια και “χορταστική” μουσική λίστα, με ερμηνείες και ενορχηστρώσεις ιδιαίτερα ποιοτικές, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από επαγγελματικές μπάντες. Το Αίγιο έχει ταλέντο και το έδειξε περίτρανα στο 3o Sound Wave-Open Air Festival.

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης ήταν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Αύρα”.

*Σημείωση: Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας) ζητά την κατανόηση των φίλων που βρέθηκαν το Σάββατο, μπροστά στην αμήχανη σκηνή της απότομης διακοπής του φεστιβάλ από την Αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας περίοικου για ηχορρύπανση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View