Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε στο λιμάνι Κατακόλου, στην Ηλεία το live του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Απόψε στο λιμάνι Κατακόλου, στην Ηλεία τ...

Στις 21.00 - Η κίνηση και ζήτηση των εισιτηρίων για τη συναυλία είναι πολύ μεγάλη

Εδώ και σχεδόν 41 χρόνια, ο δυναμικός Έλληνας ρόκερ Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει να γεμίζει τις ψυχές των ακροατών με μουσικές και στίχους πιο επίκαιρους και με πολιτικοκοινωνικά μηνύματα, από ποτέ!

Σε έναν υπέροχο χώρο, στο Λιμάνι Κατακόλου στη Προβλήτα 1, στο νομό Ηλείας, ο αγαπητός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί σήμερα Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014 live στις 21.00, τραγουδώντας όλες του τις επιτυχίες παλιές και νέες.

Η ιδιαίτερα προσιτή τιμή του εισιτηρίου στις δύσκολες εποχές που ζούμε, όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας Πατρίς, φαίνεται πως έχει κερδίσει τους Ηλείους που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών, με τα εισιτήρια να σημειώνουν τεράστια ζήτηση! Στη συγκεκριμένη συναυλία αναμένεται να πάνε και Πατρινοί που παραθερίζουν στην περιοχή της Ηλείας.

Οι διοργανωτές (Arte cafe & Μικρός Πρίγκιπας) εξασφάλισαν για τους θεατές μια σειρά από ανέσεις όπως καρέκλες για όλους τους θεατές , μετακίνηση με επιστροφή από το ΤΕΙ Πύργου, κυλικείο με εύκολη πρόσβαση , χαμηλές τιμές και σνακ αλλά και δωρεάν πάρκινκ για όλους στο χώρο της προβλήτας 1 (όχι στο δασάκι στην αρχή του Κατακόλου όπου πολλοί φίλοι μπερδεύτηκαν στην πρώτη συναυλία, αλλά στο τέλος του Κατακόλου στην είσοδο της συναυλίας).

Αξίζει να αναφέρουμε πως την συναυλία θα ανοίξει το γκρουπ Ελεύθερη Πτώση.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 10 ευρώ

Πόρτα: 12 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View