Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Μιχαήλ Ρωμανός παρουσίασε ένα πρωτότυπο Αrt & Fashion Event με Έλληνες και Ιταλούς δημιουργούς –Δείτε ΦΩΤΟ

Ο Μιχαήλ Ρωμανός παρουσίασε ένα πρωτότυπ...

Στις εντυπωσιακές αίθουσες του νεοκλασικού κτιρίου της Πινακοθήκης Πειραιά

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρωτότυπο Αrt & Fashion Event που παρουσίασε ο γνωστός επιμελητής Μιχαήλ Ρωμανός, στις εντυπωσιακές αίθουσες του νεοκλασικού κτιρίου της Πινακοθήκης Πειραιά, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ).

Ο Μιχαήλ Ρωμανός που όπως έχουμε ξαναγράψει, έχει και καταγωγή από την Πάτρα, εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε το όλο καλλιτεχνικό event. Ο κ. Ρωμανός είναι επίσης βραβευμένος εικαστικός καλλιτέχνης από τον Όμιλο Τεχνών της UNESCO και από την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της Πινακοθήκης και καθ' όλη τη διάρκεια του event, παρουσιάστηκε μία ιδιαίτερη ενότητα έργων μεταλλογλυπτικής, τεσσάρων διακεκριμένων γλυπτών από την Ιταλία, που παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την υποστήριξη και τη συνεργασία της γνωστής Ιταλικής εταιρίας REALIZE που δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Αrt & Ιnterior Design διεθνώς και ήταν οι εξής: Giuliano Collina, Battista Luraschi, Valdi Spagnulo και Οrsetta Morgana Ghini - Mog.

Η επιτυχημένη αυτή καλλιτεχνική δράση προσέφερε για δέκα ημέρες μία σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό, καθώς συμμετείχαν νέοι κυρίως καλλιτέχνες απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης, που είχαν να παρουσιάσουν μία αξιόλογη εικαστική πρόταση που αφορούσε τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την καλλιτεχνική φωτογραφία και τις εικαστικές εγκαταστάσεις !

Συμμετείχαν αλφαβητικά οι εξής καλλιτέχνες: Ανδριανή Αμπάβη, Αντώνιoς Ασπρόμουργος, Αγγελική Βαϊανού, Ελένη Γραφάκου, Ανθία Λοϊζου, Αλίνα Μάτσα, Βούλα Παναγιώτου, Χαρά Πιπερίδου, Μιχαήλ Ρωμανός, Βασιλική Σαργολόγου, Άννα Τσιβδάρη, Θωμαϊς Φέκα, Ιάκωβος Φιλίππου, Σοφία Χατζηγρηγοράκη. Guest Artist: Νίκος Γιαβρόπουλος.

Την βραδιά των εγκαινίων παρουσιάστηκε μία πρωτότυπη διαδραστική installation του Τάσου Λαζάρ (Founder of PoshFashion) εμπνευσμένη από την ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη και του Τάσου Λειβαδίτη σε τέσσερις θεματικές ενότητες.

Η καλλιτεχνική αυτή δράση αποτελεί εξέλιξη της εικαστικής σπονδυλωτής έκθεσης "Δρώμενα Τέχνης" που διοργανώθηκε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης του Ιστορικού Κέντρου των Αθηνών, στην Πινακοθήκη του Πειραιά και της Μυκόνου, ενώ σημαντική θεωρείται η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το αμείωτο ενδιαφέρον από τους καλλιτέχνες κυρίως της νέας γενιάς!

Ο guest artist Νίκος Γιαβρόπουλος και η Τζένη Οικονόμου Ρίζου.

Ο guest artist Νίκος Γιαβρόπουλος και η ...

Ο guest artist Νίκος Γιαβρόπουλος και η Τζένη Οικονόμου Ρίζου.

Ο Μιχαήλ Ρωμανός και η Stella G. Europe.

Ο Μιχαήλ Ρωμανός και η Stella G. Europe.

Ο Μιχαήλ Ρωμανός και η Stella G. Europe.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View