Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Άστατος και σήμερα ο καιρός

Άστατος και σήμερα ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στην Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με βροχές και παροδικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες και στην υπολοιπη χώρα λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου περιμένουμε την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός