Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο νεαρός τραγουδιστής Stan στην Λακκόπετρα για μία live εμφάνιση

Έρχεται ο νεαρός τραγουδιστής Stan στην ...

Αυτό το Σάββατο - Μαζί θα είναι και οι Rec

Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες της ποπ μουσικής και ήδη έχει δημιουργήσει ένα ένθερμο φαν κλαμπ.

Ο λόγος για τον νεαρό τραγουδιστή Stan, ο ξαναέρχεται για μία live μουσική εμφάνιση στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας μετά την περσινή επιτυχημένη καλοκαιρινή του live εμφάνιση στο Ρίο αλλά και την συναυλία του σε γνωστό πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της Πάτρας τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Stan που μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη συναντήθηκαν στην σκηνή των φετινών Mad Video music awards, τραγουδώντας παρέα δυο μεγάλες επιτυχίες του Μαζωνάκη, θα έρθει για μία ξεχωριστή live εμφάνιση το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, στις 17.00 στο Aqua, στην αμμώδη παραλία της Λακκόπετρας.

Εκτός από τον Stan στο ίδιο event θα εμφανιστεί και το αγαπημένο γκρουπ της νεολαίας, οι Rec. Toν περασμένο χειμώνα ο συμπαθής καλλιτέχνης Stan που ως γνωστό είναι ζευγάρι στη ζωή με την παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, εμφανίστηκε στο Teatro Music Hall στην Λ. Ποσειδώνος στην Αθήνα ενώ από τις τελευταίες του επιτυχίες είναι τo κομμάτι «Να μ’ ερωτευτείς».

Ο Stan με καταγωγή από το Αιγαίο και συγκεκριμένα την Πάρο όπου γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ήρθε αργότερα στην Αθήνα με την οικογένεια του, η οποία αναζητούσε μία καλύτερη επαγγελματική τύχη.

Τον Δεκέμβρη του 2009 ο Stan έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, με τη συμμετοχή του ως στιχουργός στη δισκογραφία των Vegas και το τραγούδι «Γιατί» ενώ ένα χρόνο αργότερα συστήθηκε ως τραγουδιστής, συνοδεύοντας τον ράπερ Βο στο ρεφραίν του «Θα‘θελα».

Τον Απρίλιο του 2011 σε συνεργασία με τον Νίκο Βουρλιώτη (NiVo) ξεκίνησε και επίσημα ο Stan την καριέρα του ως τραγουδιστής με το κομμάτι «Αν μου Φτάναν τα Λεφτά» που κυκλοφόρησε από την EMI και έγινε τεράστια επιτυχία. Από τα πιο γνωστά του τραγούδια είναι και τα «Ότι πιο όμορφο έχω δει» και «Σε θέλω εδώ».

Η είσοδος στο live στην Λακκόπετρα κοστίζει 10€ με ποτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View