Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση

Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος στην Πάτρα ...

Αυτό το Σάββατο σε κέντρο διασκέδασης στο Δρέπανο

Είχε έρθει και πέρυσι το καλοκαίρι, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο ίδιο κέντρο, στο Δρέπανο, περίπου 15 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα και θα ξαναέρθει αυτό το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, μετά τις 11 το βράδυ, μαζί με την ορχήστρα του, υποσχόμενος και πάλι μία μοναδική βραδιά. Ο λόγος για τον συμπαθή λαικό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο που θα έρθει να συναντήσει το Πατρινό κοινό, στο κέντρο Volcano.

«Το καλύτερο παιδί» όπως τον χαρακτηρίζουν στον καλλιτεχνικό χώρο, κυκλοφόρησε πέρυσι το cd «Κάτω από τον ίδιο ήλιο» από την εταιρεία Heaven που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και έγινε διπλά πλατινένιο. Ανάμεσα στις επιτυχίες που βγήκαν από το δίσκο είναι το κομμάτι «Ψυχή μου πονάς», κ.α.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που την περασμένη άνοιξη συνεργάστηκε σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα στην Αθήνα, είναι ένας καλλιτέχνης που εδώ και 13-14 χρόνια, από τότε που βγήκαν οι πρώτες του επιτυχίες «Ένας θεός» και «Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι», παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή με ένα πιστό κοινό να τον ακολουθεί και να τον λατρεύει. Ο ίδιος σεμνός και πολύ δημιουργικός έχει καταφέρει να συνδυάζει την επιτυχημένη καριέρα του τραγουδιστή με μία πολυμελή οικογένεια, στην προσωπική του ζωή.

Στην live εμφάνιση του στην Πάτρα αναμένεται να ερμηνεύσει όλες του τις επιτυχίες, όπως "Όλα σε σένα τα βρήκα", "Υπήρχαν όρκοι", «Αχ κορίτσι μου», κ.α.

*Τα δύο ποτά στο μπαρ θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View