Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο 2014, η παγκόσμια πρώτη για το φιλμ «Lucy» με την Σκάρλετ Γιόχανσον

Στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο 2014, η παγκόσμ...

Η ταινία αναμένεται στις Πατρινές αίθουσες στις 28 Αυγούστου 2014

Με την δημοφιλέσταστη 29χρονη Χολυγουντιανή σταρ Σκάρλετ Γιόχανσον παρούσα, η αυλαία του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο που βρίσκεται σε μία μαγευτική τοποθεσία, στην βόρεια πλευρά της Λίμνης Ματζόρε στο Ελβετικό καντόνι του Τιτσίνο, στους πρόποδες των Άλπεων, αναμένεται να είναι αν μη τι άλλο... σέξι.

Η παρουσία της πανέμορφης ηθοποιού που μάλιστα αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτα της με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ, στο Λοκάρνο θα γίνει με αφορμή την πρώτη παγκόσμια προβολή της νέας κινηματογραφικής περιπέτειας στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μόργκαν Φρίμαν, σε σκηνοθεσία του Γάλλου μετρ των επιτυχιών αδρεναλίνης, Λικ Μπεσόν.

Όπως αναφέρει το έγκυρο Ελληνικό κινηματογραφικό σάιτ flix.gr, με το φιλμ «Lucy» αναμένεται να ανοίξει την αυλαία του το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο που φέτος θα διεξαχθεί από τις 6 έως και τις 16 Αυγούστου 2014, δίνοντας σήμα για μια διοργάνωση που θα περιλαμβάνει λάμψη, διεθνές καλλιτεχνικό σινεμά και μεγάλα αφιερώματα.

Φέρνοντας μνήμες από το «Nikita», το «Lucy» που θα κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες στα μέσα Αυγούστου, αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού που αναγκάζεται να γίνει έμπορος ναρκωτικών αλλά μετά από λάθος καταπίνει τα ναρκωτικά που μεταφέρει στο σώμα της και αποκτά υπερηρωικές δυνάμεις που θα τις χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Σύμφωνα με το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Μπεσόν, οι δυνάμεις αυτές τις επιτρέπουν να απορροφά αυτόματα κάθε είδους γνώση, να κινεί αντικείμενα με το μυαλό της και να μην νιώθει πόνο και να μιλά μέσα σε λίγη ώρα ένα σωρό ξένες γλώσσες.

Το φιλμ «Lucy» προγραμματίζεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 28 Αυγούστου 2014 σε διανομή από την εταιρεία UIP. Ήδη το σχετικό διαφημιστικό πόστερ φιγουράρει στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα.

Στο μεταξύ τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε dvd και blu ray, το δεύτερο φιλμ του «Captain America, Ο Στρατιώτης του χειμώνα» σε σκηνοθεσία των αδελφών Ρούσσο που σημείωσε τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο τεράστια διεθνή εμπορική επιτυχία με πάνω από 711 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Στην ταινία – blockbuster της Μάρβελ, η Γιόχανσον συμπρωταγωνίστησε με τον Κρις Έβανς αλλά και τον αειθαλή σούπερ σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ, σχεδόν 15 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στον τρυφερό «Γητευτή των Αλόγων».

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture