Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένας απρόσμενος φίλος... για παιδιά ηλικίας 6-9 ετών!

Ένας απρόσμενος φίλος... για παιδιά ηλικ...

Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «κόκκινη κλωστή δεμένη»

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά δυνατά. Μόλις με ακούμπησε με το χέρι και με τράβηξε έξω, ήθελα να κλάψω από χαρά. Επιτέλους σε βρήκα!, ώναξε και με πήρε αγκαλιά. Τι ευτυχία Θεέ μου! Ανάμεσα σε όλα τα βιβλία διάλεξε εμένα. Ήμουν γεμάτο εικόνες και γράμματα. Το καμάρι μου όμως ήταν το εξώφυλλο. Ήταν πλημμυρισμένο με γαλάζιο χρώμα και με ανάγλυφα γράμματα γραμμένος ο τίτλος: Η Ζωή είναι Ωραία!...

Μια ιδιαίτερα τρυφερή ιστορία, για παιδιά ηλικίας  6 – 9 ετών, γραμμένη από τους παιδαγωγούς  Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη,  που αναφέρεται στην ιδιαίτερη σχέση που θα αναπτυχθεί σε μία βιβλιοθήκη, ανάμεσα σε ένα βιβλίο και ένα μικρό παιδί.

Ο ένας θα γίνει το στήριγμα του άλλου και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, από αυτές που θέλει δύναμη για να συνεχίσεις. Όταν όμως κοντά σου έχεις ανθρώπους που αγαπάς και  σ’ αγαπούν, η ζωή παίρνει άλλο νόημα. Ένα λουλούδι μυρίζει πιο έντονα, ένας ήχος ακούγεται πιο μελωδικά, μια αγκαλιά ζεσταίνει πιο πολύ.  Το μαύρο παύει να είναι τόσο σκοτεινό, αφού παίρνει φώς και χρώμα μέσα από τα μάτια των άλλων.

Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «κόκκινη κλωστή δεμένη» και μπορείτε να το βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS (γνώση),  Μαιζώνος 20 – 22, έναντι παλαιού Αρσακείου, τηλ. 2610 226453, e-mail:[email protected], καθώς και σε άλλα βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture