Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα - Στους 33 ο υδράργυρος στη Δυτική Ελλάδα

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα - Στους 33 ο υ...

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με πιθανότητα λίγων όμβρων στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, και περαιτέρω ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς, από 21 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, από 20 έως 27 στις Κυκλάδς και στην Κρήτη και από 22 έως 32 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ, και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά, και ενισχυμένους βοριάδες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοικό θυελλώδεις 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά το μεσημέρι θα εξασθενήσεου και θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις