Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές φωτό από το νέο «Μad Max» με την Σαρλίζ Θερόν και τον Τομ Χάρντι

Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές φωτό από τ...

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στο νέο τεύχος του Αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly

Μετά από πολλά χρόνια στη σφαίρα της φήμης και τουλάχιστον μια διετία στο στάδιο προπαραγωγής, η αναβίωση του περίφημου φιλμ επιστημονικής φαντασίας «Mad Max» (στα φιλμ της δεκαετίας του ’80 είχε πρωταγωνιστήσει ο Αυστραλός σταρ μελ Γκίμπσον), γυρίστηκε, ξαναγυρίστηκε, καθυστέρησε και πλέον είναι σχεδόν έτοιμη για κυκλοφορία.

Με τίτλο «Mad Max: Fury Road», ο Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ δίνει νέα πνοή στο μύθο του ήρωα που συνδέθηκε με τη φιγούρα του Μελ Γκίμπσον και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό Εntertainment Weekly δίνουν μια πρώτη γεύση από το μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν της ταινίας.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του e-go.gr, ο ηθοποιός Τομ Χάρντι παίρνει τα ηνία του ρόλου σε ένα περιβάλλον όπου ο κόσμος κι ο ανθρώπινος πολιτισμός όπως τον ξέρουμε έχει καταρρεύσει, δίνοντας τη θέση του σε μια άναρχη και παρηκμασμένη εκδοχή επιβίωσης.

Μέσα σε μια άγρια καθημερινότητα, όπου ο θάνατος καραδοκεί, δυο επαναστάτες οραματίζονται την επαναφορά της τάξης.

Ο Μαξ αναζητεί γαλήνη μετά από το χαμό της γυναίκας του και του παιδιού του και μάχεται τους «κακούς», όπου κι αν τους συναντήσει. Από την άλλη μεριά η Φουριόζα της Σαρλίζ Θέρον (η όμορφη ξανθιά ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό στην κωμική περιπέτεια «Χίλιοι Τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση»), είναι μια σκληροτράχηλη, δυναμική γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα εξαντλητικό ταξίδι με προορισμό την πατρίδα της.

Οι δυο αυτοί ήρωες θα πρωταγωνιστούν σε αυτήν την παρατεταμένη κατά τον Μίλερ σκηνή κυνηγιού, γεμάτη δράση και παράνοια – ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από μια καθαρόαιμη ταινία του Μad Max.

Oι φωτογραφίες μεταφέρουν από την πρώτη ματιά την αίσθηση του αλλόκοτου, του αλλόκοσμου και της παρακμής με φόντο ένα πλανήτη που μοιάζει με έρημο, σεληνιακό τοπίο.

Ο Νίκολας Χουλτ είναι αγνώριστος, ενώ σημειώστε και το υπόλοιπο καστ - Ράιλι Κοφ, Ζόι Κράβιτς, Κόρτνεϊ Ίτον, Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, Χιου Κιζ-Μπάιρν, Νέιθαν Τζόουνς και Άμπι Λι Κέρσο. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture