Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Πάτρα: Βροχερή καλημέρα - Τι καιρό θα κάνει σήμερα και αύριο

Πάτρα: Βροχερή καλημέρα - Τι καιρό θα κά...

Αναλυτική πρόγνωση

Με δυνατή βροχή ξύπνησαν σήμερα το πρωί και οι πατρινοί. Πυκνά σύννεφα πάνω από τον Αχαϊκό ουρανό σε συνδυασμό με την σχετικά χαμηλή θερμοκρασία τις πρωινές ώρες προκάλεσαν ένα δυνατό καλοκαιρινό μπουρίνι.

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να βελτιωθεί προς το μεσημέρι σύμφωνα και με το meteo.gr, ωστόσο το ενδεχόμενο ασθενών βροχοπτώσεων παραμένει πολύ πιθανό ακόμη και μετά τις 15.00 το μεσημέρι.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για την Πάτρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 21/6, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός