Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ταλαντούχα Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την Πέμπτη τραγουδά στην Πάτρα, θα παίξει την Εντίθ Πιάφ στο Εθνικό Θέατρο

Η ταλαντούχα Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την ...

Τη νέα χειμερινή σαιζόν

Η ταλαντούχα ποπ ροκ ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που αυτή την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 θα εμφανιστεί live στις 21.30 στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος, στα Μποζαίτικα, στην Πάτρα, ξεκινώντας την φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία, θα παίξει τον προσεχή χειμώνα στο θέατρο, σε μία παράσταση και ρόλο έκπληξη.

Η είδηση μάλιστα αυτή χαρακτηρίστηκε ως μεγάλη έκπληξη καθώς πρόκειται για το 1ο θεατρικό βήμα και εγχείρημα της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, το οποίο μάλιστα θα γίνει σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και επισφραγίστηκε χθες που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα παραστάσεων της Εθνικής μας σκηνής για τη νέα χειμερινή περίοδο 2014 – 2015.

Η παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη, θα είναι μία φιλόδοξη μουσική βιογραφία της μεγάλης Γαλλίδας τραγουδίστριας με την διεθνή καριέρα, τους μεγάλους έρωτες, τα ναρκωτικά και την αξεπέραστη φωνητική της δύναμη, του θρύλου Εντίθ Πιάφ. Την Πιάφ υποδύθηκε στον κινηματογράφο κερδίζοντας μάλιστα βραβείο Όσκαρ ερμηνείας η Μαριόν Κοτιγιάρ.

Το έργο «Πιαφ» έχει γράψει η Παμ Γκεμς (στο ίδιο έργο έχει βασιστεί και η ταινία του Ολιβιέ Νταάν, «Ζωή σαν τριαντάφυλλο» με την Κοτιγιάρ, την Ελληνική μετάφραση ανέλαβε ο Αντώνης Γαλέος ενώ την σκηνοθεσία της παράστασης θα αναλάβει ο Πέτρος Ζούλιας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture