Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Δυτική Αχαϊα: Ένσταση καταθέτει αύριο ο Διονύσης Γκοτσούλιας - Πυρά και κατά ορισμένων μελών του συνδυασμού του!

Δυτική Αχαϊα: Ένσταση καταθέτει αύριο ο ...

Τι δήλωσε σήμερα στον Αντέννα Πάτρας 105.3

Ένσταση κατά του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, όπου με διαφορά 53 ψήφων Δήμαρχος εξελέγη ο κ. Χρήστος Νικολάου, καταθέτει αύριο ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία Διονύσης Γκοτσούλιας.

Ο κ. Γκοτσούλιας μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή «Φόρα παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 τόνισε ότι περισσότερα από 700 ψηφοδέλτια του συνδυασμού του κρίθηκαν άκυρα. «Αυτός είναι ο λόγος που με βάση τα όσα προβλέπει ο νόμος εμείς αύριο Τετάρτη θα καταθέσουμε ένσταση», είπε ο κ. Γκοτσούλιας.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας επεφύλαξε και σαφέστατες αιχμές για ορισμένα μέλη του συνδυασμού του τα οποία, όπως είπε, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αδράνησαν, δεν ενεργοποιήθηκαν διότι ήξεραν ότι δεν εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι ή… ψήφισαν τον αντίπαλο συνδυασμό! «Δεν εξηγούνται αλλιώς μεγάλες ανατροπές που συνέβησαν μεταξύ των δυο Κυριακών σε αρκετά χωριά του Δήμου», είπε ο κ. Γκοτσούλιας.

Πρόσθεσε ότι πράγματι το κλίμα στον Δήμο το βράδυ της Κυριακής ήταν τεταμένο. «Έπεσε ακόμη και ξύλο», είπε ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας τονίζοντας, επίσης, ότι τόσο έκρυθμη κατάσταση σε δημοτικές εκλογές στην περιοχή δεν είχε υπάρξει ούτε σε εποχές μεγάλης έντασης των πολιτικών παθών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014