Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πανελλήνια αίσθηση από την εκλογή Πελετίδη στην Πάτρα με ποσοστό 63,53%

Πανελλήνια αίσθηση από την εκλογή Πελετί...

Η νίκη Πελετίδη φιλοξενήθηκε με εκτενείς αναφορές σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά ΜΜΕ

Μια απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις σε πολλούς δήμους της χώρας ήταν η νίκη  Πελετίδη και του ΚΚΕ στην Πάτρα ποσοστό 63,53% έναντι του 36,47% του Κώστα Χριστόπουλου . Η είδηση έκανε τον γύρο των αθηναϊκων ΜΜΕ και όχι μόνο, καθώς έχουν παρέλθει πολλά χρόνια από τότε που η Πάτρα έχει να εκλέξει κομμουνιστή Δήμαρχο, ενώ το υψηλότατο ποσοστό του, έχει γίνει αντικείμενο σχολίων και πολιτικών αναλύσεων.

Η νίκη Πελετίδη φιλοξενήθηκε με εκτενείς αναφορές σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που αποδίδουν τη νίκη του γιατρού τόσο στην αντιμνημονιακή τάση του εκλογικού σώματος που στην Πάτρα βρήκε την έκφρασή της στο πρόσωπο του Κώστα Πελετίδη, όσο στο γεγονός ότι ο νέος  Δήμαρχος της Πάτρας είναι ένα πρόσωπο καθόλα αγαπητό, αδιαμφισβήτητης εντιμότητας και ήθους, που επί χρόνια έδωσε τον συνεπή αγώνα του στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας και τώρα δικαιώνεται.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι αναφορές στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κοσιώνη, του γιατρού που αγαπήθηκε πολύ σαν άνθρωπος και δύο φορές έφτασε στην πηγή ως υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά δεν μπόρεσε να κόψει νικηφορα το νήμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014