Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Κώστας Σπαρτινός: Θα στηρίξουμε τον κ. Πελετίδη στα θέμα που συμπίπτουμε και ελπίζουμε ότι είναι πολλά

Κώστας Σπαρτινός: Θα στηρίξουμε τον κ. Π...

"Τον στήριξαμε ανεπιφύλακτα και χωρίς καμία απαίτηση"

Σε δήλωσή του για την εκλογή του Κώστας Πελετίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός σημειώνει τα εξής:

"Η ανάδειξη του κ. Πελετίδη στο αξίωμα του Δημάρχου Πατρέων συμπυκνώνει τη θέληση μιας μεγάλης πλειοψηφίας Πατρινών για αλλαγή πορείας στα πράγματα του Δήμου και της πόλης.

Η πλειοψηφία αυτή - πολύ πέρα από κομματικά και ιδεολογικά όρια – αποτελεί μια ουσιαστική δύναμη και μια βαριά υποχρέωση για το νέο δήμαρχο να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις μιας δύσκολης αλλά ταυτόχρονα ελπιδοφόρας περιόδου.

Η ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη και ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, στήριξαν ανεπιφύλακτα και χωρίς καμία απαίτηση την υποψηφιότητα του κ. Πελετίδη, αποτελώντας έτσι σημαντικό τμήμα της πλειοψηφίας που διαμορφώθηκε στο δεύτερο γύρο.

Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, η στήριξή μας στα θέματα που συμπίπτουμε ή συγκλίνουμε – και ελπίζουμε ότι είναι πολλά – είναι δεδομένη. Στα υπόλοιπα, θα συμβάλουμε με τις δικές μας προτάσεις, που προκύπτουν από το αναλυτικό πρόγραμμα που παρουσίασε η ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη κατά την προεκλογική περίοδο.

Ευχόμαστε στον κ. Πελετίδη καλή δύναμη για τη συνέχεια."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014