Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ανυπότακτη Πολιτεία: Χαιρετίζουμε την μεγάλη νίκη του Κώστα Πελετίδη και της παράταξης του.

Ανυπότακτη Πολιτεία: Χαιρετίζουμε την με...

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα του β' γύρου των δημοτικών εκλογών

Στην ανακοίνωση της Ανυπότακτης Πολιτείας τονίζεται:

Εκφράζει την έντονη επιθυμία του Πατραϊκού λαού να αποδοκιμάσει, ότι σκοτώνει τις ελπίδες του, ότι τον καταδικάζει στην ισοπέδωση των δικαιωμάτων του. Η κοινωνία της πόλης μας απάντησε με αποφασιστικότητα σε όλα τα διλήμματα, που προσπάθησαν να βάλουν οι κυρίαρχοι κύκλοι συμφερόντων. Απέρριψε την πολιτική της οικονομικής λεηλασίας των Δήμων, συνέτριψε την αντίληψη του «εφικτού», κυρίως αποφάσισε με την συμμετοχή του και τον αγώνα του να σφραγίσει την δική του πορεία προς το αύριο. Εξέφρασε την πλήρη αποδοκιμασία του στην πολιτική των μνημονίων και της υποδούλωσης, έδειξε ότι εδώ και πολύ καιρό ήταν απαραίτητη η αποφασιστική σύγκρουση με την πολιτική αυτή.

Γνωρίζουμε τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή. Η αντιμετώπιση τους, προϋποθέτει πλήρη σχεδιασμό, ρεαλισμό, αταλάντευτη αποφασιστικότητα, ενωτική συμπεριφορά, προσήλωση στο στόχο της επίλυσης δημοτικών προβλημάτων, καθορισμό προτεραιοτήτων, κινητοποίηση μαζικών και επιστημονικών φορέων, πρωτίστως σαφή αντίληψη των πραγματικών διαθέσεων της κοινωνίας, σωστή, προσγειωμένη ερμηνεία της λαϊκής εντολής. Η ψήφος των συμπολιτών μας, δεν επικυρώνει κομματικές γραμμές, καταδεικνύει την ευρύτατη απαίτηση να σταματήσει ο κατήφορος, την κοινωνική ανάγκη να υπάρξουν εδώ και τώρα, αλλαγές.

Υπάρχει ο χρόνος και της προετοιμασίας και του σχεδιασμού. Και πρέπει όλοι, πριν από όλους, η Αριστερά, να αποδείξουν ότι μπορούν μια μεγάλη λαϊκή νίκη να την καταστήσουν ιστορική.

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, θα συμβάλλει με τις δυνάμεις που διαθέτει στον στόχο αυτό. Με την πολιτική της αυτοτέλεια, την ενεργητική της στήριξη, τον αγώνα της, την κριτική και την ανιδιοτέλεια της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014