Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν" από τη Θεατρική Ομάδα του 9ου ΕΠΑΛ Πάτρας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πατρέων

"Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν"...

"Μπορεί ένας καλός άνθρωπος να επιβιώσει μέσα σε μια διεφθαρμένη κοινωνία;"

Η Θεατρική Ομάδα του 9ου ΕΠΑΛ Πάτρας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών παρουσιάζει στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο, την Δευτέρα 26 Μαΐου και ώρα 20:00 (ακριβώς), το έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ: «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν».

Για την παράσταση, δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου, από τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Φίλια και τον υπεύθυνο Καθηγητή Φώτη Λάζαρη.

Μέσα από τη φόρμα του παραμυθιού ο συγγραφέας θέτει ένα καίριο ηθικό ζήτημα: Μπορεί ένας καλός άνθρωπος να επιβιώσει μέσα σε μια διεφθαρμένη κοινωνία; Επίσης, τίθενται τα ζητήματα της σαρωτικής δύναμης του έρωτα, της μητρότητας, της δικαιοσύνης, της αδικίας, της εξουσίας, της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο.

Την παράσταση απογειώνει, η μουσική που συνέθεσε ο Καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας, Ευγένιος Βούλγαρης, η οποία παίζεται ζωντανά επί σκηνής.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture