Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Χρήστος Νικολάου: «Βασικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της Δυτικής Αχαΐας»

Χρήστος Νικολάου: «Βασικός  μας αντίπαλο...

Σε πολυπληθή συγκέντρωση στα Σαγαίικα μίλησε την Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Δυναμική σε συμμετοχή και παλμό ήταν η συγκέντρωση του συνδυασμού «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στα Σαγαίικα ,το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαΐου. Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη της παράταξης στις εκλογές της 18ης Μαΐου και παρουσίασε το έργο που παράχθηκε στα προηγούμενα 3, 5 χρόνια , καθώς  επίσης  τις βασικές αρχές του συνδυασμού και τους στόχους για τη νέα θητεία.

«Καμαρώστε για τους ανθρώπους σας, γιατί οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά, οι εκλογές έρχονται και φεύγουν , οι άνθρωποι μένουν. Επιλέξατε και μας δώσατε στελέχη που υπηρετούν την ηθική, έχουν φιλότιμο και μπέσα και σέβονται το συνάνθρωπό τους και δεν τον προσβάλουν. Δεν τον χτυπούν κάτω από τη μέση και δεν τον συκοφαντούν.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» ακούμε και σεβόμαστε την αντίθετη άποψη χωρίς να προσβάλουμε και να υβρίζουμε κανέναν. Γιατί κεντρικό ρόλο  στην παράταξή μας έχει ο άνθρωπος, ο προκομμένος, ο νοικοκυρεμένος, ο ανήσυχος, ο ειλικρινής, ο αξιοπρεπής με δημοκρατικές αρχές.  Κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση και όχι προσωπική. Αντιπαρατιθέμεθα σε απόψεις και ιδέες και  δεν ποινικοποιούμε την πολιτική ζωή», τόνισε ο κ. Νικολάου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας είπε  ότι δεν αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα στο σύνολό τους εξηγώντας ότι  καμία Δημοτική Αρχή, κανένα Δημοτικό Συμβούλιο κανένας Δήμαρχος και καμία παράταξη δεν μπορεί να επικαλεστεί  κάτι τέτοιοι , αφενός γιατί η διοίκηση και η διαχείριση ενός Δήμου είναι μια δυναμική, συνεχής διαδικασία με νέες προκλήσεις καθημερινά, αλλά κυρίως γιατί σε αυτή τη διαδικασία όσο καλές και να είναι οι προθέσεις τα εμπόδια που παρουσιάζονται είναι μεγάλα.Διευκρίνισε ωστόσο ότι «σταθήκαμε με ειλικρίνεια απέναντι σε όλους τους δημότες σε αυτή τη δύσκολη τριετία».

Ο Χρήστος Νικολάου αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται και σε άλλα που έχουν δρομολογηθεί κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της άρδευσης από τον Πηνειό, ενώ εκτίμησε ότι η περιοχή για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει αποκτήσει την συνοχή, την οργάνωση και την υποδομή για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με αξιοπρέπεια και να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.  «Την προηγούμενη τριετία δημιουργήσαμε της αναγκαίες συνθήκες και τα εργαλεία ώστε ή νέα πενταετία να είναι περίοδος δημιουργίας για την περιοχή μας.  Και να που φτάνει η ώρα  όπου το φράγμα του Πηνειού θα ποτίσει το κάμπο της Μόβρης και θα γίνει καταπράσινος. Και αυτομάτως θα φύγει ο “εφιάλτης” της  ΔΕΗ».

Επιπλέον δεσμεύτηκε για την περαιτέρω στήριξη και ανάδειξη του Κ.Δ.Α.Π. του πρώην Δήμου Μόβρης. «Βασικός αντίπαλος μας  είναι τα προβλήματα της Δυτικής Αχαΐας. Και τα προβλήματα τα αντιμετωπίζεις μόνο όταν πολεμάς συνεχώς χωρίς διαλλείματα και απουσίες. Ο τρόπος που ασκεί κάποιος την διοίκηση, ο τρόπος που ιεραρχεί τις ανάγκες μιας περιοχής και η γενικότερη στάση απέναντι στους πολίτες μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά. Η μέχρι σήμερα δράση μας, τα 3,5 αυτά χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έχουν δείξει ότι μπορούμε να απευθυνόμαστε στους δημότες, κοιτάζοντάς στους στα μάτια. Να τους λέμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε λάμπα διότι δεν  έχουμε την οικονομική δυνατότητα. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό λέμε. Αυτοί  που εμφανίζονται 20 μέρες πριν τις εκλογές και κάνουν του φιλότιμους και τους καλοθελητές, που ήσαν  κρυμμένοι 3 χρόνια τώρα ?» πρόσθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Ο Χρήστος Νικολάου υπογράμμισε ότι υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους δημότες προκειμένου να καταγραφούν ανάγκες και προβλήματα των περιοχών, αλλά με βασικό«στόχο  να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας.  Να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του δήμου και να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες. Να σταθούμε δίπλα στους νέους, να δώσουμε διεξόδους και προοπτική. Να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση. Να προστατεύσουμε το περιβάλλον, και να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές της Μόβρης . Να ενισχύσουμε τον τουρισμό την κτηνοτροφία, την πρωτογενή παραγωγή, πυλώνες της τοπικής οικονομίας. Να γίνουμε ακόμα πιο εξωστρεφείς, να εκμεταλλευτούμε τις τεχνολογίες, την τεχνογνωσία άλλων δήμων,  και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Πάντα ανοιχτοί στην κοινωνία, ανοιχτοί στην νέες προκλήσεις, με δημοκρατικές διαδικασίες και χρηστή διοίκηση».

Σήμερα Παρασκευή 16 Μαΐου ο Χρήστος Νικολάου πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Κάτω Αχαΐα, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου, (πρώην ΚΤΕΛ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014