Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Χρήστος Νικολάου: «Μας έκλεψαν τα όνειρα, αλλά παραμένουμε παρόντες στα δύσκολα»

Χρήστος Νικολάου: «Μας έκλεψαν τα όνειρα...

Στα Λουσικά μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Σε ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας επισημαίνονται τα παρακάτω: "Σε διαρκή επαφή και διάλογο με τους πολίτες παραμένει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου μίλησε στα Λουσικά.

Ο κ. Νικολάου υπογράμμισε τη σημασία της εκτέλεσης και δρομολόγησης έργων ανάπτυξης στην περιοχή και δεσμεύτηκε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Απαντώντας στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας ο Χρήστος Νικολάου τόνισε ότι στον σχεδιασμό του συνδυασμού βρίσκεται η προώθηση λύσεων για τη στέγαση σχολείων σε κατάλληλο και σύγχρονο για τους μαθητές, περιβάλλον.

Μετά την κατασκευή του Γυμνασίου Λουσικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη, σειρά έχει η αναζήτηση πόρων για τη δημιουργία νέου Δημοτικού Σχολείου, καθώς το υπάρχον χρονολογείται από το 1953 και δεν μπορεί να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες, η μεταφορά του Νηπιαγωγείου σε άλλο κτίριο, αλλά και η  ένταξη της κατασκευής κεντρικής πλατείας σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Επιπλέον προτεραιότητα αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος και η παροχή των αντίστοιχων ανταποδοτικών οφελών στις περιοχές που τα δικαιούνται λόγω της λειτουργίας της ΒΙΠΕ, χωρίς αυτά να επιβαρύνουν τους δημότες  του υπόλοιπου Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας στάθηκε επίσης στην κατασκευή και λειτουργία του ΧΥΤΑ Φλόκα λέγοντας ότι μέλημα της παράταξης αποτελεί η αύξηση του χρόνου ζωής του, μέσα από προώθηση της ανακύκλωσης και ήδη στην κατεύθυνση αυτή έχουν αποκτηθεί νέο απορριμματοφόρο και 360 κάδοι ανακύκλωσης.

«Λένε ότι δεν κάναμε τίποτα τα προηγούμενα 3,5 χρόνια. Από τα Λουσικά δίνουμε την απάντηση με πράξεις. Το Γυμνάσιο είναι πραγματικότητα όπως  και το αποχετευτικό δίκτυο, το οποίο ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή. Η ουσία είναι ότι παρά τις δυσκολίες τα καταφέραμε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών», είπε ο Χρήστος Νικολάου.

Επανέλαβε ότι παρά τη γενικότερη, μεγάλη οικονομική δυσπραγία που «γονάτισε» την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει σταθεί στα πόδια του και γι΄αυτό εργάστηκαν σε καθημερινή βάση, με όραμα και  μεράκι πολλοί άνθρωποι. «Παρότι μας έκλεψαν τα όνειρα είμαστε παρόντες και στα δύσκολα», πρόσθεσε.

Τον Χρήστο Νικολάου προλόγισαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας  Αποστολόπουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό και ο πρώην αντιδήμαρχος Ωλενίας και επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  Κωνσταντίνος Μπατάλης.

Σήμερα 14 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας θα επισκεφθεί το Βουπράσιο, το  Μετόχι και το Λάππα, ενώ η κεντρική  προεκλογική ομιλία του  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου στην Κάτω Αχαΐα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014