Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα - Μαρία Δελλέρμα, μία αξιόλογη παρουσία μεταξύ των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων του Κώστα Σπαρτινού

Πάτρα - Μαρία Δελλέρμα, μία αξιόλογη παρ...

Ο κ. Σπαρτινός είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου 2014

Μία από τις υποψηφιότητες σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές που ξεχωρίζουν είναι της Μαρίας Παντελάκη – Δελλέρμα που κατεβαίνει ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, «ΡΑΠ – Ανθρώπινη πόλη», Κώστα Σπαρτινού.

Η Μαρία Παντελάκη – Δελλέρμα έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου του 1958 στην Αθήνα και είναι κόρη του Ηλία Παντελάκη και της Κορνηλίας Ταβανιώτη, με ρίζες καταγωγής από την Κωνσταντινούπολη.

Ζει από μικρό παιδί στην Πάτρα, την οποία και αγάπησε περισσότερο και πρόβαλλε μέσα από την δουλειά της ως Διευθύντρια και επικεφαλής στην Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαΐας, την γνωστή σε όλους Ε.Τ.Α.Α. που λειτουργούσε στο Ιnfo center, στις παλιές Σταφιδαποθήκες Μπάρι, στην Όθωνος Αμαλίας, στην Πάτρα. Ανέλαβε διευθύντρια στην ΕΤΑΑ το 2004, θέση στην οποία και παρέμεινε έως την κατάργηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας πριν από περίπου δύο χρόνια.

Η κυρία Παντελάκη –Δελλέρμα έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο της Νέας Σμύρνης το 1976 και είναι πτυχιούχος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και παλιότερα έχει εργαστεί και ως έμπορος σε κατάστημα κοσμημάτων αλλά και στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας. Επίσης βοηθούσε σημαντικά στην δουλειά του συζύγου της Αυγουστίνου Δελλέρμα που ήταν παραγωγός εκλεκτών τοπικών κρασιών.

Κόρη της Μαρίας Παντελάκη – Δελλέρμα και του Αυγουστίνου Δελλέρμα είναι η γραφίστρια και συνεργάτιδα του thebest.gr Μαριλλή Δελλέρμα.

Η επιλογή της να κατέβει ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Σπαρτινό στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαίου 2014 δεν ήταν τυχαία μιας και οι εκλογές αυτές όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο κ. Σπαρτινός που έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μεγάλη πολιτική σημασία.

Η πόλη της Πάτρας σήμερα ζει σε μία κατάσταση ιδιαίτερα αυξημένης ανεργίας και μαγαζιών που σχεδόν κάθε μέρα βάζουν λουκέτο, δίνοντας μία εικόνα που οπωσδήποτε επιδρά και στην καθημερινή λειτουργία της πόλης.

Εκεί ο Δήμος μπορεί να παίξει έναν καίριο υποστηρικτικό ρόλο, γιατί δεν είναι στο χέρι του βέβαια να μειώσει την ανεργία, όπως έχει πει ο κ. Σπαρτινός, άποψη που υιοθετεί και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του, Μαρία Δελλέρμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014