Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Στον ΤΑΣ και την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών ο Χρήστος Νικολάου

Στον ΤΑΣ και την Ένωση Γεωργικών Συνεται...

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας και της Πατρούλας Κοκκίνη

Τα ζητήματα που αφορούν στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αλλά και τους σεισμόπληκτους της Δυτικής Αχαΐας συζήτησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου και η Πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ και υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πατρούλα Κοκκίνη, στη διάρκεια επισκέψεών τους στον ΤΑΣ και την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών στην Πάτρα.

Η συζήτηση με τις Διοικήσεις των φορέων έγινε, σε καλό κλίμα, το πρωί της Δευτέρας 12 Μαΐου.

Κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της  ‘Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Δημήτρη Παρασκευόπολο, τον Αντιπρόεδρο Τάκη Γερασιμόπουλο και μέλη του Δ.Σ. ο Χρήστος Νικολάου και η Πατρούλα  Κοκκίνη  υπογράμμισαν ιδιαίτερα την ανάγκη στήριξης και ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος  αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας για τη  «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και στάθηκαν  στο ζήτημα της  επέκτασης της διώρυγας του Πηνειού , προκειμένου να επιτευχθεί η άρδευση της  Δυτικής Αχαΐας.

Στη διάρκεια του γόνιμου διαλόγου που αναπτύχθηκε και οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν την καλή πρόθεση συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπίζονται στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, ο οποίος στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας αποτελεί το 87% του πληθυσμού.

Επίσκεψη στον Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων

Ο Χρήστος Νικολάου και η Πατρούλα Κοκκίνη έλαβαν από τον  Προιστάμενο της υπηρεσίας Γιάννη Σωτηρόπουλο, ενημέρωση σχετικά με την πορεία των χρηματοδοτήσεων των σεισμοπλήκτων, καθώς η Δυτική Αχαΐα επλήγη σε μεγάλο βαθμό από τον σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008, ενώ ζητήθηκε η χορήγηση 15 λυόμενων οικίσκων για την κάλυψη της στέγασης αντίστοιχου αριθμού οικογενειών της περιοχής, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014