Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Με τους μαραθωνοδρόμους της Πάτρας ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Σπαρτινός - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με τους μαραθωνοδρόμους της Πάτρας ο υπο...

Μίλησε σε συνεστίαση του Κίμωνα Αποστολόπουλου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Σπαρτινός βρέθηκε χθες βράδυ και μίλησε σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε στην ψησταριά "Πέτρινο Λεύκας" που διοργάνωσαν οι φίλοι μαραθωνοδρόμοι Πάτρας και υποστηριχτές του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κίμωνα Αποστολόπουλου, με τον συνδυασμό "ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη" του Κ. Σπαρτινού.

Κατά τις 10 η ώρα που εμφανίστηκε στην ψησταριά ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κ. Σπαρτινός, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κίμωνα Αποστολόπουλο και τον οικονομολόγο Θαν. Χριστοδουλόπουλο προκάλεσαν έντονο χειροκρότημα από το πλήθος των παρευρισκομένων.

Μάλιστα όταν ο Κώστας Σπαρτινός βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι από αυτά που είχαν βγει στην αυλή της ψησταριάς, όπου ήταν γεμάτο με βετεράνους δρομείς μεγάλων αποστάσεων για να τους χαιρετήσει προσωπικά, αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκρινίσει, λέγοντας: Εγώ βέβαια δεν είμαι μαραθωνοδρόμος, αλλά αυτόν τον καιρό.». Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ακούστηκαν δρομείς που του είπαν:

«Τώρα με τόσες περιοδείες που κάνεις δήμαρχε, σίγουρα θα σε γράψουμε στο Σύλλογο». Αμήχανος ο υποψήφιος δήμαρχος, χαμογέλασε συγκαταβατικά και συνέχισε τους χαιρετισμούς με τους υπόλοιπους δρομείς. Κάποιοι στο τετ α τετ που βρέθηκαν, δεν έχασαν την ευκαιρία να του μιλήσουν για το έλος Αγυιάς, όπου αθλούνται καθημερινά πολλοί δρομείς και ασκούνται αρκετοί περιπατητές και να του πουν για την ανάγκη μετατροπής σε σύγχρονο αθλητικό χώρο, χωρίς να χάσει σημερινή περιβαλλοντική του χροιά.

Γιαυτό και στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη αναφερόμενος στους αξονες του προγράμματος του συνδυασμού του για το νερό, τα απορρίμματα, τον πολιτισμό, τον λαϊκό αθλητισμό δεσμευόμενος για αποφάσεις που δεν θα παίρνει ένα κλειστό κύκλωμα πέντε αντιδημάρχων και κάποιων «κολλητών» του.

«Θέλουμε τους δημότες κοινωνούς των όποιων μέτρων θα λάβουμε, ως δήμος παίρνοντας την διοίκησή του και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που μας παρουσιάζονται μέσα από προγράμματα».

Ακόμη είπε: Ο Δήμος θα δώσει βάρος στους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας που σήμερα πλήττονται από τις πολιτικές των μνημονίων και πασχίσουμε για καλύτερη διαβίωσή τους, αν και αυτό είναι υποχρέωση της πολιτείας, γι αυτό ευχόμαστε να μην χρειαστεί να γίνει αυτό, αφού ελπίζουμε ότι με την ψήφο του ο πολίτης και στις τρεις κάλπες στις 18 και στις 25 Μαΐου θα αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υποψηφίους του σε κυρίαρχες δυνάμεις, για να υποχρεώσουμε αυτή το πολιτικό σύστημα που κατάντησε την χώρα σε αυτό το χάλι, να οδηγήσει την κυβέρνησή του σε εκλογές!

Από την πλευρά του ο Θαν. Χριστοδουλόπουλος προσφώνησε τον Κώστα Σπαρτινό λέγοντας πως πιστεύει στις δυνάμεις που θα βγουν από την εφαρμογή του προγράμματός του για την καλύτερη διοίκηση του Δήμου.

Τέλος ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κίμωνας Αποστολόπουλος μίλησε για την διάθεσή του να προσφέρει στα δημοτικά πράγματα της πόλης μέσα από τον συνδυασμό του Κ. Σπαρτινού, όπως προσέφερε κατά την επί τριανταετία θητεία του στον τραπεζικό χώρο και προσφάτως λίγο πριν την συνταξιοδότησή του, στις τράπεζες ΕΤΒΑ και Πειραιώς, όπου είχε προσφέρει έργο υποστήριξης σε πολλούς μικροεπιχειρηματίες όταν προσέτρεχαν στις υπηρεσίες.

Ο Κίμωνας Αποστολόπουλος, που είναι και επικεφαλής του κλαμπ δρομέων, περιπατητών και μαραθωνοδρόμων ΦΑΕΘΩΝ, επεσήμανε τον κίνδυνο σε λίγο να πληρώνουμε το νερό ως χρυσάφι με το πέρασμα του φράγματος Πείρου-Παραπείρου σε χέρια ιδιωτικών ανίερων οικονομικών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014