Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς επισκέφθηκε το έργο της διάνοιξης της Κανακάρη - Δείτε Φωτό

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημ...

Το έργο παίρνει σάρκα και οστά χάρη στην αποφασιστική συμβολή και την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής του Γιάννη Δημαρά

To σημαντικό έργο της Διάνοιξης της Κανακάρη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Δημαράς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κ. Δημαρά, «όπως βλέπετε ένα όνειρο ετών για την Πάτρα παίρνει σάρκα και οστά, με την αποφασιστική συμβολή και την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής του κ. Γιάννη Δημαρά.

Πρόκειται για ένα δύσκολο τεχνικά έργο, που -όπως γνωρίζετε- αναμένεται να παραδοθεί στους Πατρινούς σε περίπου 10 μήνες, τον Απρίλιο του 2015. Όμως για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με δάφνες και ροδοπέταλα. Από την αρχή της θητείας μας και με συστηματική εργασία, καταφέραμε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η μελέτη που καρκινοβατούσε για περισσότερο από 10 χρόνια και να εγκριθεί η χρηματοδότησή της, μέσω Ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Αυτή η δημοτική αρχή επέτυχε να κατασκευάσει ένα έργο, που δεν τα κατάφεραν οι δήμαρχοι από το 1965 μέχρι σήμερα. Το έργο ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του, ενώ η ολοκλήρωση της διάνοιξης θα δώσει τη δυνατότητα της συνολικής αναβάθμισης του κέντρου της Πάτρας, με πολλές νέες πεζοδρομήσεις και -το σημαντικότερο- θα αλλάξει την εικόνα που έχει σήμερα το κέντρο και θα συμβάλει αποφασιστικά στη μείωση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα μεγαλύτερα -αν όχι το μεγαλύτερο- έργο της Δημοτικής Αρχής του κ. Γιάννη Δημαρά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014