Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Χρήστος Νικολάου: «Θα συνεχίσουμε μαζί να διεκδικούμε το καλύτερο για τον Δήμο μας»

Χρήστος Νικολάου: «Θα συνεχίσουμε μαζί ν...

Πυκνώνουν οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας

Θερμότατη υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Μαζαρακίου, του Χαϊκαλίου, της Περιστέρας, της Μιτόπολης  και του Κώμη στον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας και επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» Χρήστο Νικολάου, κατά την περιοδεία του το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο κ. Νικολάου μαζί με τον Θανάση Ραυτακόπουλο και άλλους υποψήφιους συνεχίζουν την καθημερινή επαφή και τον απευθείας διάλογο με τους δημότες.

«Ο συνδυασμός μας δεσμεύεται ότι θα παλέψει για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Θα συνεχίσουμε μαζί με σας να διεκδικούμε το καλύτερο για τον Δήμο της Δυτική Αχαΐας» τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαστε παρόντες και στα δύσκολα. Δεν παραδίδουμε τα κλειδιά για να έρθουμε να τα ξαναπάρουμε όταν το θυμηθούμε»

Στη διάρκεια των επισκέψεών του στις τοπικές κοινότητες ο Χρήστος Νικολάου συζήτησε με κατοίκους τα ιδιαίτερα προβλήματα και ανάγκες κάθε περιοχής και δεσμεύτηκε για τη δρομολόγηση περαιτέρω λύσεων. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο συνδυασμός «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών κάνει έναν καθαρό και τίμιο προεκλογικό αγώνα λέγοντας την αλήθεια στους πολίτες,  χωρίς να ακολουθεί το δρόμο της ακατάσχετης ρουσφετολογίας .

« Ο φόβος και ο πανικός κάποιων είναι εμφανής γι αυτό και ρίχνουν λάσπη. Αλλά όση και να ρίξουν αυτή στο τέλος θα τους σκεπάσει».

Αναφερόμενος στο ζήτημα των υποδομών του Δήμου είπε ότι ,αυτή τη στιγμή εκτελούνται έργα αξίας 27 εκ. ευρώ και υπογράμμισε τη σημασία  των έργων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής , όπως η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης που θα επεκταθούν και σε άλλες δημοτικές ενότητες, η προώθηση της διαδικασίας ανακύκλωσης με την προμήθεια απορριμματοφόρου και 360 κάδων , ενώ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στα έργα σχολικής στέγης, φέρνοντας ως παράδειγμα την προ ημερών υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμο και την Περιφέρεια, για την αποπεράτωση του Γυμνασίου Λάππα, .Εντός της εβδομάδας υπογράφεται και η σύμβαση για το Δημοτικό Σχολείο Λάππα.

Ο Θανάσης Ραυτακόπουλος  επισήμανε ότι η συμφωνία για τη συμπόρευση με  τον Χρήστο Νικολάου έγινε «πάνω από το τραπέζι»  γιατί όπως εκτίμησε, η καλύτερη απάντηση στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής   θα προέλθει μέσα από τη συνεργασία. «Έχουμε υποχρέωση να πάμε μπροστά την περιοχή και να την βοηθήσουμε όπως της αξίζει».

«Με την παρουσία και την ψήφο σας καθορίζουμε το αύριο αυτού του τόπου. Το δίλημμα των εκλογών της 18ης Μαΐου για τη Δυτική Αχαΐα αφορά στο αν θα επιστρέψουμε στο χθες ή θα κοιτάξουμε μπροστά» ανέφερε ο Σπύρος Μυλωνάς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος .

Οι επισκέψεις του Χρήστου Νικολάου συνεχίζονται σήμερα σε Νιφοραίικα, Λιμνοχώρι, Καλαμάκι, Λακκόπετρα και Άραξο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014