Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Θετική η ανταπόκριση των Πατρινών στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Τζανάκου

Θετική  η ανταπόκριση των Πατρινών στην ...

Με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του

Θετική ήταν η ανταπόκριση των Πατρινών στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα, η δική μας πόλη», Νίκου Τζανάκου. Με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ο κ. Τζανάκος κάλεσε τους πολίτες να συμπορευτούν στο πλευρό του στη μεγάλη εκλογική μάχη της 18ης Μαΐου, ώστε η Πάτρα να οικοδομήσει την πραγματική της ταυτότητα και να διεκδικήσει δυναμικά μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες τις χαμένες ευκαιρίες που οδήγησαν την πόλη τα τελευταία χρόνια στο μαρασμό και στην αφάνεια.

Ο κ. Τζανάκος παρουσίασε το σχέδιο και το όραμά του για να γίνει η Πάτρα μία έξυπνη πόλη που εκμεταλλευόμενη τα πλεονεκτήματά της θα πρωτοπορεί στο μέλλον, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες. «Στηριζόμαστε στην υπάρχουσα θρησκευτική, οικονομική, κοινωνική, τεχνολογική πραγματικότητα και στους διαθέσιμους πόρους με βάση τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την αγροτική παραγωγή και ειδικά την οινοποιία, αλλά τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, για να αποκτήσει η Πάτρα το ισχυρό brand name ΠΑΤΡΑ-ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Στο πλαίσιο σύμπνοιας, συμπόρευσης και υλοποίησης του οράματος του επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα, η δική μας πόλη», Νίκου Τζανάκου, στην εκδήλωση, μίλησαν οι, Γιώργος Βγενόπουλος δικηγόρος, Μάρκος Καπετανάκης πολιτικός μηχανικός, Δημήτρης Αλεξίου επιχειρηματίας και Νίκος Παπαλέξης επιχειρηματίας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Καράβολας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων, Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐαςτου ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Τσιμπλοστεφανάκη, ο Μιχάλης Κίτρου, η Μαρία Μασσαρά, ο Σπύρος Τυροδήμος, ο Νίκος Κουρεμένος, ο Σπύρος Δεμαρτίνος, η Δήμητρα Γεωργακοπούλου- Μπάστα, ο Κώστας Καρπέτας, η Γραμματέας του ΕΚΠ, Σταυρούλα Παναγοπούλου- Νικολάου, και άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014