Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Τάκης Γεωργακόπουλος: Ετοιμάζουν κλείσιμο των Κέντρων Υγείας στο Δήμο Ερυμάνθου

Τάκης Γεωργακόπουλος: Ετοιμάζουν κλείσιμ...

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου με εργαζόμενους και ασθενείς στο ΚΥ Χαλανδρίτσας

Με εργαζόμενους και ασθενείς στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας συναντήθηκε χθές το πρωϊ κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, γιατρό, Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Από τις συζητήσεις με τους ασθενείς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, διάχυτη ήταν η αγωνία τους για το μέλλον της περίθαλψης αφού καθημερινά περιορίζονται οι οικονομικές τους δυνατότητες με συνέπεια να δυσκολεύονται να αγοράσουν τα φάρμακά τους. ''Φτάνει τέλος του μήνα παιδάκι μου'', είπε μια γιαγιά από το Βασιλικό στον υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου ''και τρέμει η ψυχή μας αν θα καταφέρουμε να έλθουμε εδώ στο κέντρο υγείας να μας δει ο γιατρός αλλά και αν θα καταφέρουμε να αγοράσουμε τα φάρμακά μας, αφού όλοι στα χωριά είμαστε γέροι ανθρώποι με προβλήματα''. Αυτή η ''εξομολόγηση'' ήταν αρκετή για να δηλώσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος την αγανάκτησή του για την διάλυση του δημόσιου υγειονομικού συστήματος και να επισημάνει στους παριστάμενους ότι η χώρα μας χρειάζεται συνολική αλλαγή αλλά και αλλαγή στο Δήμο Ερυμάνθου που διοικείται μέχρι σήμερα από ανθρώπους-απλούς παρατηρητές της κοινωνικής καταστροφής που συντελείται στη χώρα μας και στην περιοχή χωρίς καμμία συμμετοχή της σημερινής Δημοτικής Αρχής στην αγωνία και στις δυσκολίες των δημοτών.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος μίλησε με το ιατρικό προσωπικό για την μετατροπή των Κ.Υ σε εξαρτημένες υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ, με συνέπεια να λειτουργούν μόνο μέχρι τις 7-8 μ.μ. και στη συνέχεια τα ΚΥ θα εφημερεύουν εκ περιτροπής ή και δεν θα εφημερεύουν καθόλου!

Γι αυτό τον κίνδυνο που θα αναδειχθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε την ακόλουθη δήλωση: ''Η πολιτική που εφαρμόζεται μετά και την ψήφιση του νέου νόμου από την συγκυβέρνηση Σαμαρά/Βενιζέλου, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τα Κέντρα Υγείας σε κλείσιμο. Ο κίνδυνος να υποβαθμιστεί περισσότερο ή και να κλείσει είτε το ΚΥ Χαλανδρίτσας είτε το ΚΥ Ερμάνθειας είναι πλέον ορατός και οι ντόπιοι πολίτες οφείλουν να αντιδράσουν δυναμικά και να ανατρέψουν τα σχέδια της συγκυβέρνησης. Δεν αρκούν οι προφορικές δεσμεύσεις. Χρειάζεται εγρήγορση και μετά τις εκλογές αφού αυτή η συγκυβέρνηση συμπεριφέρεται με δόλιο τρόπο και πρέπει να πάρει την απάντησή της και στις δημοτικές εκλογές. Ο Δήμος Ερυμάνθου στις 19 Μαϊου πρέπει να ξημερωθεί με νέα Δημοτική αρχή που θα νοιάζεται ουσιαστικά για τον τόπο και δεν θα εκβιάζει τους πολίτες με μικρορουσφέτια ή μέσω υποψηφίων που έχουν θεσμικό ρόλο σε δημόσιες θέσεις στην περιοχή''.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014