Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Θύμιου Σώκου με θεσμικούς φορείς της Πάτρας

Συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη ...

Μέσα από το διάλογο, εμπεδώνεται κλίμα συνεργασίας με στόχο την επίλυση θεμάτων και την καλλιέργεια αλληλεγγύης

Συνεχίζονται και σήμερα ( Τρίτη, 6 Μαΐου 2014) στην Πάτρα οι συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Θύμιου Σώκου με θεσμικούς φορείς της πόλης ώστε να ενημερώσει για τους στόχους και τις θέσεις του συνδυασμού του.

Ταυτόχρονα, μέσα από το διάλογο, εμπεδώνεται κλίμα συνεργασίας με στόχο την επίλυση θεμάτων και την καλλιέργεια αλληλεγγύης για το καλό του τόπου.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σώκος βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου και συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, ενώ είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Αποστόλη Αθανασόπουλο, αλλά και μέλη του σωματείου. Κατά τις συναντήσεις αναδείχθηκαν κρίσιμα ζητήματα για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τη σωστή θεραπεία των ασθενών.

 

Κυρίαρχο ζήτημα που επισημάνθηκε από όλους τους λειτουργούς της υγείας ήταν η αδικαιολόγητη απουσία ένταξης στο ΕΣΠΑ από τη σημερινή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας του γραμμικού επιταχυντή.

Παράλληλα, επισημάνθηκε η αγωνία για την τύχη του νέου μαγνητικού τομογράφου που χρειάζεται το Νοσοκομείο, που έως τώρα η αγορά του έχει παγώσει από χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ο κ. Σώκος δεσμεύτηκε για ουσιαστικές συνέργιες με στόχο την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένα Πατρών, όπου είχε ουσιαστική συζήτηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Πλατυκώστα για τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες τόσο του νέου λιμανιού όσο και για την αξιοποίηση του παλιού που αποτελεί μεγάλο επενδεδυμένο κεφάλαιο για την Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014