Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νικολάου συνάντησε πολίτες στις δημοτικές τοπικές ενότητες

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας ...

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» του Κωνσταντίνου Χριστόπουλου

Ανάμεσα σε φίλους και υποστηριχτές του βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Πατρινός ορθοπεδικός, Ανδρέας Νικολάου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» του Κωνσταντίνου Χριστόπουλου.

Αξιοποίησε το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συναντήσει τους πολίτες στις δημοτικές τοπικές ενότητες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολάου επισκέφθηκε τα Αραχωβίτικα, όπου για μία ακόμη φορά, μεταξύ άλλων, οι κάτοικοι της περιοχής έθεσαν επιτακτικά το ζήτημα της σύνδεσης με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Επόμενος σταθμός του κ. Νικολάου, την Κυριακή, ήταν η δημοτική ενότητα της Παραλίας Πατρών. Με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Χροστόπουλο και τη συμμετοχή τοπικών υποψηφίων, τα στελέχη της «Νέας Πόλης» άκουσαν τους προβληματισμούς των κατοίκων και κατέγραψαν τα προβλήματα της περιοχής. Στην Παραλία, εκτός των άλλων, δόθηκε έμφαση στην ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης με απώτερο στόχο την ομαλή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

«Κατά τις επαφές μας με τους συνδημότες, συνειδητοποιούμε διαρκώς ότι χρειάζεται να παλέψουμε ακόμη και για τα αυτονόητα. Ζητήματα που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί, εκκρεμούν δυσκολεύοντας σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών» σχολίασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νικολάου, ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του Σαββατοκύριακου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014