Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 6 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα 6 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον τυχερό Δία, γι' αυτό χτες και σήμερα μπορεί να λαμβάνετε κάποια καλά νέα, να γίνονται θετικές επαφές και συζητήσεις, ή να προχωράτε σε επιτυχημένες συμφωνίες. Ο νους γίνεται πιο αισιόδοξος και η επικοινωνία πιο ευχάριστη. Συγγενείς, συνάδελφοι και γείτονες είναι θετική επιρροή τώρα.

Δίδυμοι

Πιθανόν να κλείνει με επιτυχία κάποιο θέμα τώρα, λόγω της θετικής όψης Ήλιου-Δία, η οποία ενισχύει και τα έσοδά σας. Όχι απαραίτητα με εντυπωσιακό τρόπο, όμως λαμβάνετε μια οικονομική ενίσχυση που ίσως σάς σώζει από προβλήματα. Και ψυχικά όμως δίνει ανάταση η όψη αυτή. Καρποφορία κάποιων παλιών κόπων. Ευχάριστες αγορές.

Καρκίνος

Άμεσα ευνοεί το ζώδιό σας η θετική όψη Ήλιου-Δία, γι' αυτό ήδη από χτες μπορεί να υπάρχουν κάποιες καλές εξελίξεις στη ζωή σας και να ανοίγουν ορίζοντες για το μέλλον. Οι φίλοι, οι γνωστοί και το ίντερνετ πιθανόν να παίζουν κάποιο ρόλο στις θετικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται να ικανοποιούνται και κάποια αιτήματά σας τώρα.

Λέων

Καλή για τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα είναι η ευνοϊκή όψη Ήλιου-Δία, λόγω της οποίας ήδη από χτες μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Άτομα εξουσίας φαίνεται να σας βοηθούν, ακόμα και με παρασκηνιακό και διακριτικό τρόπο. Βελτιώνει όμως και την ψυχική σας διάθεση η όψη αυτή και νιώθετε περισσότερη εσωτερική χαρά.

Παρθένος

Αισιόδοξη η επιρροή της θετικής όψης Ήλιου-Δία, γι' αυτό χτες και σήμερα μπορεί να ανοίγουν δρόμοι και πόρτες για το μέλλον. Πιθανόν να φέρνει θετικές εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και σε θέματα νομικών. Ευνοεί τη δικτύωση, ενώ οι φίλοι, οι γνωστοί, οι σύλλογοι, τα κόμματα και το ίντερνετ παίζουν ευεργετικό ρόλο.

Ζυγός

Πολύ καλή για τα επαγγελματικά και για τα οικονομικά σας είναι η όψη Ήλιου-Δία, γι' αυτό ήδη από χτες μπορεί να προχωράτε σε ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες και σε επιτυχημένες επαφές με άτομα εξουσίας, τα οποία τώρα λειτουργούν ευνοϊκά προς εσάς. Αυξάνει τη δημοφιλία. Πιθανόν να δέχεστε βοήθεια οικονομική και χορηγίες.

Σκορπιός

Η τυχερή όψη Ήλιου-Δία ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες, γι' αυτό ήδη από χτες μπορεί να γίνονται κάποια καλά βήματα. Επίσης ευνοεί θέματα σπουδών και νομικών, όπου κι εκεί είναι πιθανές επιτυχίες. Ακόμα, ενδέχεται να προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι ή να έρχεστε σε επαφή με άτομα απ' το εξωτερικό. “Ανοίγει” σίγουρα και την ψυχολογία σας.

Τοξότης

Θετική για τα επαγγελματικά σας είναι η τυχερή όψη Ήλιου-Δία, η οποία ήδη από χτες μπορεί να φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις, ενώ άτομα εξουσίας φαίνεται να σας ευεργετούν. Σίγουρα αυξάνει την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητά σας. Βελτιώνει επίσης την υγεία. Ευνοεί όμως και τα οικονομικά – πιθανές χορηγίες και επιτυχημένες συμφωνίες.

Αιγόκερως

Σημαντική ανάσα χαράς κι ανεμελιάς δίνει η θετική όψη Ήλιου-Δία, ενώ φέρνει και καλές εξελίξεις στα ερωτικά και σε συνεργασίες. Είναι μια τυχερή επιρροή, η οποία ήδη από χτες μπορεί να έφερε κάποιες επιτυχίες. Αυξάνει την δημιουργικότητά σας. Πιθανές επιτυχίες των παιδιών. Ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης ή καλός φίλος σάς ευεργετεί.

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων ευνοούνται με τη θετική όψη Ήλιου-Δία, γι' αυτό ήδη από χτες μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε σχέση με ακίνητα, ή μπορεί η οικογένεια να είναι πηγή χαράς και υποστήριξης. Επίσης η όψη αυτή βοηθά και τα εργασιακά, ανοίγουν κάποιες πόρτες, αυξάνει η δημοφιλία ή έχετε κάποιες επιτυχίες.

Iχθύες

Ευχάριστα νέα φέρνει στη ζωή σας η θετική όψη Ήλιου-Δία, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες. Ευνοεί τα ερωτικά, όπου μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις, ενώ ίσως γίνονται ωραίες γνωριμίες που σας ενθουσιάζουν. Η όψη αυτή αυξάνει την δημιουργικότητα και τη χαρά. Ευνοεί επίσης τη μάθηση, τα σεμινάρια και την πληροφόρηση.

Κριός

Η θετική όψη Ήλιου-Δία είναι ευεργετική για τα οικονομικά σας αλλά και για ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Έτσι, χτες ή σήμερα μπορεί να βελτιώνονται τα έσοδα, να προχωράτε σε θετικές συμφωνίες γύρω από θέματα οικονομικά ή ακινήτων, ενώ δεν αποκλείεται η οικογένεια να προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και ενίσχυση οικονομική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being