Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Χρήστος Νικολάου: «Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά πιάνεται»

Χρήστος Νικολάου: «Ο πνιγμένος απ’ τα μα...

Ανακοίνωση της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» και του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας για τις «γκεμπελίστικες» πρακτικές ανωνύμων

Βοά η Δυτική Αχαΐα από το ανώνυμο φέιγ-βολάν με συκοφαντίες και ακατανόμαστες ύβρεις σε βάρος του υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου, που σήμερα το πρωί είδε έκπληκτη η τοπική κοινωνία.

Ο επικεφαλής της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» Χρήστος Νικολάου, σε ανακοίνωσή του τονίζει:

«Ο «πνιγμένος απ’ τα μαλλιά πιάνεται. Είναι ολοφάνερο ότι κάποιους τους έχει κυριεύσει ο πανικός από την δυναμική της μεγάλης Νίκης που έρχεται στις 18 Μαΐου για την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Προφανώς, ο/οι εμπνευστής/ές αυτής της ενέργειας, μη μπορώντας να αντιδράσει με άλλο τρόπο, ώστε να ανατρέψει την κατάσταση και βλέποντας ότι οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν μπροστά ενωμένοι, για το καλό της περιοχής μας και για το μέλλον των παιδιών μας, κατέφυγαν στην τελευταία και πιο εξευτελιστική για αυτούς πρακτική που τους έμεινε: Σε «γκεμπελίστικες», ακροδεξιού τύπου τακτικές, άκρως επικίνδυνες για την τοπική μας κοινωνία.

Και μάλιστα, φρόντισε ώστε να κρατήσει την ανωνυμία του, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως ούτε τόπο πιάνουν οι κατάπτυστες αβάσιμες ύβρεις του, αλλά ούτε και «συμμάχους» πρόκειται να βρει σε αυτή του την προσπάθεια».

Τα στελέχη της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ξεκαθαρίζουν προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΝΙΚΗ της 18ης Μαΐου, που θα είναι ΝΙΚΗ για ΟΛΟΥΣ τους δημότες, δεν αντιστρέφεται.

Παράλληλα, καταδικάζουν την ανώνυμη επιστολή και την όποια προσπάθεια τρομοκράτησης της τοπικής κοινωνίας και καλούν όλες τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να πράξουν το ίδιο, άμεσα.

«Ο καθένας μας, ας αναλάβει τις ευθύνες του», καταλήγει η ανακοίνωση της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014