Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέα Πόλη" Ανδρέας Νικολάου, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους φίλους του σε γνωστό καφέ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συ...

Δείτε τα στιγμιότυπα

 

Σε αθλητικό γεγονός κόντεψε να μετατραπεί ο πρωινός, κυριακάτικος καφές με τον Ανδρέα Νικολάου. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέα Πόλη" είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους φίλους του σε γνωστό καφέ της Πάτρας. Χαρακτηριστική  ήταν η παρουσία των αθλητικών παραγόντων της περιοχής, οι οποίοι, με την παρουσία τους θέλησαν να επισφραγίσουν και την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του γνωστού Πατρινού ορθοπεδικού.

Στο πλευρό του Ανδρέα Νικολάου,  βρέθηκαν πρόσωπα από το χώρο του Πατρινού αθλητισμού και όχι μόνο, τομέα τον οποίο ο ίδιος υπηρετεί εδώ και χρόνια προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες. Η διαδρομή του άλλωστε και οι συνεργασίες με τα αθλητικά σωματεία της Πάτρας, μόνο δυνατές φιλίες δημιούργησε.

Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου της Πάτρας, πλήθος Πατρινών, αλλά και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Πόλη", υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων  Κωνσταντίνος Χριστόπουλος.

"Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, αλλά κι ενθαρρυντικό να έχεις δίπλα σου όλους όσους συνάντησες στην μέχρι σήμερα πορεία σου. Ευχαριστώ από καρδιάς" σχολίασε ο  ορθοπεδικός Ανδρέας Νικολάου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος δεν δέχθηκε μόνο ευχές για καλή επιτυχία, αλλά αξιοποίησε την κυριακάτικη συγκέντρωση για να ανταλλάξει απόψεις για την Πάτρα και τα σχέδια για μια "Νέα Πόλη".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014