Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Στη Δίβρη το «προεκλογικό debate» των υποψήφιων Δημάρχων Αρχαίας Ολυμπίας

Στη Δίβρη το «προεκλογικό debate» των υπ...

Το Σάββατο 3 Μαίου

Θύμιος Κοτζάς, Γιώργος Αηδόνης, Θόδωρος Παπαηλιού, Γιώργος Τζαβάρας. Μετά την κατάθεση των συνδυασμών και στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Αρχαίας Ολυμπίας σε ένα πρωτότυπο προεκλογικό debate στη Δίβρη.

Σε μια δημόσια κοινή εκδήλωση οι υποψήφιοι Δήμαρχοι  παρουσιάζουν τις θέσεις τους για τον τρόπο που σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τα βασικά προβλήματα του Δήμου, της ορεινής Ηλείας και τα ειδικότερα της Δίβρης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Δημαρχείου το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαΐου στις 6 το απόγευμα.

Την πρωτοβουλία για την ενδιαφέρουσα, όσο και πρωτότυπη αυτή προεκλογική εκδήλωση, είχε η άτυπη Επιτροπή που λειτουργεί ήδη στη Δίβρη με την εθελοντική συμμετοχή δημοτών από όλες τις παρατάξεις που δραστηριοποιούνται σήμερα ή στο παρελθόν στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Η Επιτροπή συνεδριάζει σταθερά στο Δημαρχείο του πρώην Δήμου Λαμπείας, με ανοιχτή σύνθεση, το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα και σκοπό έχει να λειτουργεί ως φορέας διαβούλευσης των δημοτών, υποστήριξης του έργου των αιρετών που εκπροσωπούν το χωριό, αλλά και ελέγχου και πίεσης προς τη δημοτική αρχή για τα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014