Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνουν οι Χ ΜΕΝ σε μία ολοκαίνουρια ταινία - υπερπαραγωγή, στις 22 Μαίου 2014

Καταφθάνουν οι Χ ΜΕΝ σε μία ολοκαίνουρια...

Στο μεταξύ οι σταρ του φιλμ έχουν ξεκινήσει μία τουρνέ προώθησης που λέγεται X-Perience!

Ήδη φιγουράρουν στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly με τις νέες ταινίες του ερχόμενου καλοκαιριού και οι σινεφίλ και λάτρεις των συγκεκριμένων υπερηρώων περιμένουν με αγωνία να δουν τα νέα τους κατορθώματα.

Ο λόγος για τους Χιου Τζάκμαν, Τζέιμς Μακαβόι και Μάικλ Φασμπέντερ που πρωταγωνιστούν στο blockbuster φιλμ «X-men. Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» που θα κυκλοφορήσει και 3d, από τις 22 Μαίου 2014 στις Ελληνικές αίθουσες.

Στο μεταξύ μετά την λαμπερή πρεμιέρα που έγινε στη Νέα Υόρκη όλο το καστ αναμένεται να ταξιδέψει σε μεγάλες πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο, τη Μόσχα, τη Σιγκαπούρη και τη Μελβούρνη,  με σκοπό την προώθηση της πιο μεταλλαγμένης περιπέτειας, στο πλαίσιο της X-Perience!

Το κοινό όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon, θα ζήσει την απόλυτη X-Men X-Perience μέσα από videos, φωτογραφίες και ζωντανές συνεντεύξεις των αγαπημένων χαρακτήρων.

Οι φανατικοί οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με την πολυαναμενόμενη ταινία, από σήμερα γράφοντας #XMenLive.

Η απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων υπερ-ηρώων έχει ξεκινήσει πόλεμο στην ταινία «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», με σκοπό τη διάσωση των ειδών, σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οι αγαπημένοι "X-Men" θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους νεότερους εαυτούς τους, από την ταινία  "X-Men: Η Πρώτη Γενιά", σε μια επική μάχη που πρέπει να αλλάξει το παρελθόν - για να σώσει το μέλλον μας.

Το πρόγραμμα της X-MEN X-PERIENCE του φιλμ είναι το εξής.

- Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 – Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη (Αφίξεις στο κόκκινο χαλί και αποκλειστική ζωντανή μετάδοση από το Yahoo)

- Δευτέρα 12 Μαΐου – Πρεμιέρα στο Λονδίνο (Αφίξεις στο κόκκινο χαλί και αποκλειστική ζωντανή μετάδοση από το Yahoo)

- Τρίτη 13 Μαΐου Πρεμιέρα στη Μόσχα

-  Τετάρτη 14 Μαΐου – Πρεμιέρα στη Σιγκαπούρη

- Πέμπτη 15 Μαΐου – Πρεμιέρα στο Σάο Πάολο

- Παρασκευή 16 Μαΐου – Πρεμιέρα στη Μελβούρνη  και στο Πεκίνο.

*Η ταινία στην οποία παίζει και η Τζένιφερ Λώρενς, αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture