Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

SUMMER PROJECT: Διατροφή και γυμναστική στο maximum!

SUMMER PROJECT: Διατροφή και γυμναστική ...

Πρόγραμμα απώλειας βάρους σε συνδυασμό με άσκηση για σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα.

Το καλοκαίρι έφθασε και η προετοιμασία για την παραλία ξεκινά. Κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας και βγείτε στην παραλία έτοιμοι.

Το διαιτολογικό γραφείο της Κωνσταντίνας Αποστολοπούλου σε συνεργασία με τον γυμναστή Ανδρέα Μελιγδή, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, σας δίνει την δυνατότητα να ενταχθείτε σε ένα πλάνο διατροφής και άσκησης για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Εκτίμηση και αξιολόγηση διατροφικών συνηθειών.
  • Μέτρηση μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας (RMR).
  • 4 διαιτολόγια και 4 λπομετρήσεις το μήνα/ 1 ανά εβδομάδα.
  • Άσκηση 3 φορές/εβδομάδα.

Καλέστε μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση στο 2610-226997 ή 6977009596.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ

Όλοι γνωρίζουμε ότι η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση είναι άριστα συνδεδεμένη με την καλή σωματική και ψυχική υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτός ο συνδυασμός συμβάλει μέγιστα στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού και χαρίζει ζωντάνια, ευεξία και μακροζωία.

Σε γενικές γραμμές η άσκηση σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή μπορούν να εμποδίσουν ή και να καταπολεμήσουν κάποια προβλήματα υγείας, που οφείλονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπως καρδιοπάθειες, υπέρταση, διαβήτη του ενήλικα, παχυσαρκία, αρθρίτιδα, κατάθλιψη, ορισμένα είδη καρκίνου και πολλά άλλα που κάνουν την εμφάνιση τους τις τελευταίες δεκαετίες.

Επίσης, ο συνδυασμός της διατροφής και της άσκησης επιταχύνει την διαδικασία απώλειας βάρους κυρίως υπό την μορφή λίπους και βοηθάει να μην επαναπροσλάβετε τα χαμένα κιλά.

Πολλοί αποφασίζουν να διαχειριστούν το βάρος τους και να τηρήσουν μια πιο υγιεινή διατροφή, αλλά αμελούν ότι η σωματική δραστηριότητα είναι απαραίτητη ώστε τα αποτελέσματα της προσπάθειας να έχουν επιτυχία. Άλλοι πάλι στρέφονται μόνο στην σωματική άσκηση για να διώξουν τα περιττά κιλά, χωρίς να δίνουν τη δέουσα προσοχή στη διατροφή τους. Σύμφωνα με έρευνες χωρίς αλλαγή στην διατροφή το βάρος που χάνει κανείς μόνο από άσκηση είναι περίπου 4 κιλά τον χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα αν ακολουθήσετε μόνο τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας, κάντε μόνιμες αλλαγές όπως καθιέρωση υγιεινής διατροφής, άσκηση, αυτοπεποίθηση, δείτε την ζωή σας με θετικό μάτι και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε απίστευτα ποσά ενέργειας και «ακτινοβολίας», αλλά και μια καλύτερη υγεία και απόδοση. Όλα αυτά μαζί συμβάλλουν μέγιστα σε μια βελτιωμένη εξωτερική εμφάνιση ή και σε μια καλύτερη αίσθηση για τον εαυτό σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being