Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Eπίσημη πρεμιέρα του φιλμ "Snowpiercer" παρουσία του Πρέσβη της Κορέας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα

Eπίσημη πρεμιέρα του φιλμ "Snowpier...

Το ιδιαίτερο αυτό περιπετειώδες φιλμ επιστημονικής φαντασίας θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα στις 24 Απριλίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014, στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κορεάτη σκηνοθέτη Τζουν-Χο Μπονγκ, «Snowpiercer», παρουσία μάλιστα του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Gil Sou Sin (Γκιλ Σου Σιν).

Την πρεμιέρα παρακολούθησαν προσκεκλημένοι της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας, μεταξύ των οποίων πρέσβεις και ακόλουθοι πρεσβειών της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης, του Καναδά, της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων και του Ιράκ, ο πρόεδρος του Tanweer Group που διανέμει την ταινία στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Village Films, κύριος Τζόζεφ Σαμάν, κινηματογραφόφιλοι όπως η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου, o σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας προλογίζοντας την ταινία δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται ταινία Κορεάτη σκηνοθέτη σε ευρεία διανομή στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας την ευκαιρία για το ευρύ κοινό να απολαύσει μια βραβευμένη ταινία, η οποία έχει επιλεχτεί ανάμεσα από 200 ταινίες για να ανοίξει το LA Film Festival φέτος τον Ιούνιο.

Η ταινία, παρόλο που είναι στα αγγλικά με διάσημους Άγγλους και Αμερικανούς πρωταγωνιστές όπως η Τίλντα Σουίντον, ο Κρις Έβανς που αυτό το διάστημα απολαμβάνει την επιτυχία του νέου Κάπτεν Αμέρικα, Ο Στρατιώτης του Χειμώνα, ο Τζον Χερτ και ο Εντ Χάρις, αποτελεί μια χαρακτηριστική σύγχρονη Κορεάτικη παραγωγή με υψηλή αισθητική και στοιχεία blockbuster. Στην ταινία παίζουν ακόμα ο Τζέιμι Μπελ και οι Οκτάβια Σπένσερ, Άλισον Πιλ.

Ο Πρόεδρος του Tanweer Group, που διανέμει κινηματογραφικές ταινίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιο-Ανατολική Ασία και την Ινδία, κύριος Τζόζεφ Σαμάν, μίλησε για την επιλογή της ταινίας που έχει συνεπάρει κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο, την επιτυχία της που έχει ήδη αποφέρει συνολικά 60 εκατομμύρια δολάρια στο box office της Νότιας Κορέας και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο κινηματογράφος για τη γνωριμία με διαφορετικούς πολιτισμούς.

Το φιλμ «Snowpiercer» θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες (αναμένεται και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014.

 


Ο Πρέσβης της Κορέας στην Ελλάδα, Γκιλ Σου Σιν.

Ο Πρέσβης της Κορέας στην Ελλάδα, Γκιλ Σου Σιν.

Ο Πρέσβης της Κορέας στην Ελλάδα, Γκιλ Σου Σιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture