Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 7 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα 7 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Η διέλευση του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 23/4, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων και θεμάτων οικονομικών, γραφειοκρατικών ή άλλων. Θα είναι λίγο πιο εσωστρεφής φάση για εσάς, καθώς θα είστε πιο ευαίσθητοι ψυχικά και το νευρικό σας σύστημα θα ταράζεται πιο εύκολα, γι' αυτό θα θέλετε περισσότερη ησυχία. Μηνύματα στα όνειρα.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ερμής και μέχρι τις 23 Απριλίου θα φέρει νέους φίλους στη ζωή σας – γνωριμίες αρκετές και ευκαιρίες για δικτύωση. Είναι ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να ξεκινήσετε την συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα και τη δικτύωση μέσα απ' το ίντερνετ. Έχετε όμως και νέες ιδέες και σχέδια για το μέλλον.

Καρκίνος

Θα ενεργοποιήσει τον επαγγελματικό σας τομέα η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, κι έτσι μέχρι τις 23 Απριλίου θα φέρει γνωριμίες, συζητήσεις, επαφές με άτομα εξουσίας και συμφωνίες. Ένα διάστημα στο οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε τη δουλειά σας και να φανείτε πιο πολύ επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά – μην μένετε στο καβούκι σας.

Λέων

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Ερμή απ' τον Κριό μέχρι τις 23/4, ο οποίος θα σας κάνει πιο ζωηρούς επικοινωνιακά, ο νους γίνεται πιο θετικός και διαυγής, ενώ θα έχετε πολλές ιδέες κι εμπνεύσεις. Είναι ένα διάστημα επίσης με ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους αλλά και με ενασχόληση με σπουδές και νομικά θέματα.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα σας βάλει σε κάπως πιο ψυχαναλυτική κι εσωστρεφή διάθεση μέχρι τις 23/4, ένα διάστημα για έρευνα σε όλα τα επίπεδα. Ταυτόχρονα, θα είναι μια περίοδος όπου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, με δάνεια, κληρονομικά, εφοριακά, επενδύσεις, διατροφή συζύγου, συντάξεις κλπ.

Ζυγός

Αρκετά κοινωνικό και ζωηρό θα κάνει το κλίμα στη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 23/4 θα φέρει νέες γνωριμίες, είτε ερωτικές ή φιλικές ή επαγγελματικές, πολλές επίσης συναντήσεις, επαφές με συνεργάτες και διάφορα ραντεβού. Θα πρέπει να γεφυρωθούν κενά στην επικοινωνία με το σύντροφο, κάτι όχι εύκολο.

Σκορπιός

Κινητικότητα στα επαγγελματικά θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή μέχρι τις 23 Απριλίου, ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να κάνετε διάφορες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις αλλά και συμφωνίες. Στείλτε βιογραφικά, φανείτε επικοινωνιακοί. Θα ασχοληθείτε επίσης με θέματα υγείας και θα ενημερωθείτε για ζητήματα διατροφής. Ζωηρή καθημερινότητα.

Τοξότης

Αυξάνει τη νοητική διαύγεια, την δημιουργικότητα και την έμπνευση η είσοδος του Ερμή στον Κριό, κι έτσι μέχρι τις 23 Απριλίου θα είναι μια περίοδος με πολλές ιδέες. Ταυτόχρονα, θα φέρει γνωριμίες ερωτικές και αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση, εκδρομές, σπορ και χόμπι. Γίνεται πιο ζωηρή η επικοινωνία με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 23/4 θα ενεργοποιήσει τον τομέα του σπιτιού. Έτσι θα είναι μια περίοδος με μετακομίσεις, αλλαγές στο σπίτι, αλλά και με πιθανές συμφωνίες και συμβόλαια γύρω από ακίνητα. Επίσης, το σπίτι σας αναμένεται να γίνει κέντρο διερχομένων, με αρκετούς συγγενείς και φίλους να προσέρχονται!

Υδροχόος

Σε μια αρκετά επικοινωνιακή περίοδο σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 23/4 θα σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς επικοινωνιακά και θα εκφράζετε τις ιδέες σας με κάθε τρόπο - εποχή με πολλές ιδέες γενικά. Επίσης θα είναι ένα διάστημα με νέα μαθήματα και σεμινάρια. Πολλές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Συναντήσεις με συγγενείς.

Iχθύες

Φεύγει ο Ερμής απ' το ζώδιό σας, περνάτε σε κάπως πιο ήσυχη περίοδο, ενώ τώρα και μέχρι τις 23/4 θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα. Έτσι θα είναι περίοδος όπου θα έχετε ιδέες για νέες πηγές εσόδων και για αγορές ή πωλήσεις, ενώ πιθανόν να αγοράσετε συσκευές επικοινωνίας. Ένα διάστημα με οικονομικές συμφωνίες επίσης.

Κριός

Ο επικοινωνιακός Ερμής εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας και μέχρι τις 23 Απριλίου που θα κάτσει θα σας κάνει πολύ ομιλητικούς, ενώ θα φέρει γνωριμίες διάφορες, επαφές, συζητήσεις, ίσως και συμφωνίες. Μια περίοδος με πολλές ιδέες. Το κλίμα ζωηρεύει ιδιαίτερα και θα κάνετε και αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Μάθηση, σεμινάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being