Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Το Σάββατο η μεγάλη συναυλία των "Μαχητών" με Μπιθικώτση, Διονυσίου και Βαρθακούρη

Πάτρα: Το Σάββατο η μεγάλη συναυλία των ...

Κυκλοφόρησαν ήδη και οι σχετικές αφίσες σε κεντρικά σημεία της Πάτρας

Κυκλοφόρησαν οι αφίσες της συναυλίας με τους Γρηγόρης Μπιθικώτση, Χάρη Βαρθακούρη και Στέλιο Διονυσίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου 12 Απριλίου 2014 στην Πάτρα, στις 21.00 στο κλειστό της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα, για λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με νοητική ανεπάρκεια, «Μαχητές».

Οι συγκεκριμένοι αγαπητοί τραγουδιστές ακολούθησαν τα βήματα των μπαμπάδων τους και έκαναν την δική τους πορεία στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού και αποφάσισαν να ενώσουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα που έχουν ήδη παρουσιάσει στην Αθήνα και το εξωτερικό και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και οι Πατρινοί.

Στην παρέα ήταν και ο γιος του Σταμάτη Κόκκοτα, Δημήτρης Κόκκοτας, ο οποίος ωστόσο δεν θα είναι στην συναυλία της Πάτρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες είναι εκτός από συνάδελφοι και πολύ καλοί φίλοι κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισαν να συνεργαστούν. Όπως έχει πει ο Χάρης Βαθρακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, που συμμετέχει και στο σώου του Mega Just the 2 of Us, η ιδέα γεννήθηκε αρχές Αυγούστου όταν βρέθηκε με το Γρηγόρη Μπηθικώτση, γιο του αξέχαστου λαικού βάρδου, να πιει ένα καφέ.

«Πάνω στη στην κουβέντα μας αναφερθήκαμε στο τι ωραία που θα ήταν η αποδοχή που τυγχάνουν τα ονόματα μας στους Έλληνες του εξωτερικού να συμβάδιζε και με την ανύπαρκτη εγχώρια. Κι εκείνη τη στιγμή είπαμε και δεν πάμε να τραγουδήσουμε έξω λοιπόν; Μετά επεκτείναμε την ιδέα με το να γίνουμε τετράδα και μάλιστα, αρχικά, σκοπός μας ήταν να γίνει όλο αυτό αθόρυβα και διακριτικά.

Με τον καιρό όμως, όπου προτείναμε την ιδέα, είχαμε τέτοια τεράστια ανταπόκριση που από μόνο του γιγαντώθηκε όλο το θέμα κι από περιορισμένες εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα λίγων πόλεων στο εξωτερικό, βρεθήκαμε να κλείνουμε μικρά θέατρα και χώρους μακριά από την αισθητική των μπουζουκιών, σε όλες, κυριολεκτικά, τις ηπείρους και να εξελίσσεται σε πολιτιστική εκστρατεία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στο σάιτ tlife.gr.

Για τις ανάγκες προετοιμασίας της συναυλίας, είχε επισκεφθεί την Πάτρα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος και συζήτησε τις λεπτομέρειες για την οργάνωση της συναυλίας με την Πρόεδρο των «Μαχητών» Μάρθα Χριστοπούλου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Απόλλωνα Κώστα Καραπάνο και τον κ. Πλιάκα, μέλος του Δ.Σ. των «Μαχητών».

Καθοριστική συμβολή στην διοργάνωση της συναυλίας της 12ης Απριλίου 2014, έχει και ο πρώην Αντιδήμαρχος πολιτισμού και νυν δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Σκαρμέας.

Οι γιοι των τριών μεγάλων τραγουδιστών (Μπιθικώτσης, Βαρθακούρης, Διονυσίου) δέχθηκαν χωρίς δισταγμό την κοινή παρουσία τους στη σκηνή στο όνομα μιας συναυλίας με βαθύ κοινωνικό χαρακτήρα και νόημα, όπως ανέφερε ο κ. Μπιθικώτσης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View