Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Iχθύες

Το κλείσιμο κύκλων, σχέσεων και κάποιων γραφειοκρατικών ή άλλων ζητημάτων σας ταλαιπωρεί ήδη απ' τον Ιανουάριο, λόγω της δυσμενούς όψης Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά σήμερα. Εμπόδια επίσης φέρνει σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, σε σπουδές και νομικά θέματα. Σκληρά λόγια σε συγγενικές σχέσεις.

Κριός

Ήδη απ' τον Ιανουάριο το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου έφερε μια δυστοκία και πολλές καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, ή πιθανόν σε μια χρηματοδότηση που περιμένετε. Κορυφώνεται σήμερα για τρίτη και τελευταία φορά η όψη αυτή και από αύριο θα υποχωρήσει σταδιακά. Προκαλεί όμως και ξεκαθαρίσματα σε φιλίες – λέγονται σκληρά λόγια.

Ταύρος

Ταλαιπώρησε το ζώδιό σας το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου απ' τον Ιανουάριο, το οποίο έφερε και φέρνει εμπόδια σε σχέσεις, συνεργασίες και στα επαγγελματικά, ενώ νιώθετε να σας κρίνουν αυστηρά. Σήμερα κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά, ενώ επίσης προσοχή χρειάζεται στην αυστηρή, άδικη κριτική και σε ενοχικές, απαισιόδοξες σκέψεις.

Δίδυμοι

Καθυστέρηση ή εμπόδια σε ταξίδια, στις σπουδές, σε νομικά θέματα αλλά και στα επαγγελματικά φέρνει η δυσμενής όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα για άλλη μια φορά, και η οποία είχε γίνει άλλες δυο φορές απ' τον Ιανουάριο. Θα αρχίσει ωστόσο να εξασθενεί από αύριο η επιρροή της και θα προχωρήσουν σταδιακά τα θέματα αυτά.

Καρκίνος

Εμπόδια στα ερωτικά, σε δημιουργικά project αλλά και σε οικονομικά θέματα προκαλεί η δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα και η οποία σχηματίζεται απ' τον Ιανουάριο. Δεν αποκλείεται κάποια γραφειοκρατικά θέματα που σχετίζονται με εφορία, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ να σας ταλαιπωρούν, αλλά η όψη αυτή θα εξασθενήσει από αύριο.

Λέων

Αν και το ζώδιό σας είναι θετικό, μπορεί απ' τον Ιανουάριο που σχηματίστηκε για πρώτη φορά η δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου να απογοητευτήκατε για θέματα συνεργασιών, σχέσεων αλλά και σπιτιού ή ακινήτων. Κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά τώρα η όψη αυτή, η οποία επίσης φέρνει απαισιόδοξες και φοβικές σκέψεις αλλά και σκληρά λόγια.

Παρθένος

Για άλλη μια φορά η τάση σας για κριτική θέλει (παραπάνω) προσοχή, καθώς κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο μπορεί να σας κάνει να πείτε σκληρά πράγματα, ειδικά μάλιστα με συγγενείς. Φέρνει επίσης εμπόδια και δυσκολίες στην επικοινωνία, τις συναλλαγές, τις μετακινήσεις και στο χώρο δουλειάς. Προβλήματα με τα έντερα.

Ζυγός

Για άλλη μια φορά προκαλεί εμπόδια στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μια όψη που απ' τον Ιανουάριο άρχισε να λειτουργεί, ενώ τώρα σχηματίζεται για τρίτη και τελευταία φορά. Είναι λογικό να μειώνει τα έσοδα, ίσως και τη χαρά, ενώ μπορεί να λέγονται σκληρά λόγια με τα παιδιά.

Σκορπιός

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο φέρνει σκληρές κριτικές, από και προς εσάς. Είναι μια όψη που απ' τον Ιανουάριο άρχισε να σχηματίζεται και τώρα κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά. Προκαλεί επίσης εμπόδια σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και σε προσωπικούς στόχους. Απαισιόδοξες σκέψεις, ενοχές, πικρίες. Φανείτε υπεύθυνοι.

Τοξότης

Μπορεί να σας ταλαιπώρησαν κάποια γραφειοκρατικά θέματα απ' τον Ιανουάριο, ή να εμποδίστηκαν ή να καθυστέρησαν ορισμένες επαφές και συμφωνίες, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά σήμερα. Καθυστερήσεις φέρνει και σε σεμινάρια, μαθήματα, επικοινωνία, μετακινήσεις. Σκληρά λόγια πίσω απ' τη πλάτη σας.

Αιγόκερως

Λόγω της δύσκολης όψης Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά σήμερα, μπορεί ήδη απ' τον Ιανουάριο να βιώνετε καθυστερήσεις κι εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και σε άλλα σχέδιά σας. Η όψη αυτή φέρνει επίσης σκληρές συμπεριφορές και δοκιμασίες στις φιλίες αλλά θα εξασθενήσει σταδιακά από αύριο.

Υδροχόος

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας για τρίτη και τελευταία φορά σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο, η οποία σας απασχολεί απ' τον Ιανουάριο, φέρνοντας εμπόδια στα επαγγελματικά, στην επικοινωνία και σε προσωπικούς στόχους. Άτομα εξουσίας είναι αυστηρά μαζί σας. Αν και έξυπνο ζώδιο, τώρα ίσως νιώθετε ελλιπείς νοητικά. Αρνητικές κι ενοχικές σκέψεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being