Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Iχθύες

Πολύ καλή για τα ερωτικά αλλά και για τη δημιουργικότητά σας είναι η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία σήμερα – νιώθετε τη χαρά της ζωής και του φλερτ, ενώ αυξάνει η ζωτικότητα, η γονιμότητα και η αισιοδοξία σας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα έκτακτα έξοδα και κάποιες ίντριγκες με φίλους ή γνωστούς ή μέσα απ' τα online social media.

Κριός

Η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία σήμερα δίνει κάποια καλά νέα, κυρίως σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι, τα ακίνητα και την διαμονή. Οι δικοί σας φαίνεται να σάς βοηθούν. Ωστόσο σχηματίζονται και δύσκολες όψεις, οι οποίες φέρνουν κάποια απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές, ενώ ανταγωνισμοί είναι πιθανοί με άτομα εξουσίας.

Ταύρος

Κάποιες καλές ειδήσεις είναι πιθανό να ακούσετε σήμερα, λόγω της τυχερής συνόδου Σελήνης-Δία, ενώ μπορεί να γίνουν επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες. Εύνοια σε μαθήματα και σεμινάρια. Συγγενείς που βοηθούν. Πιθανά ταξίδια. Όμως θα είναι και νευρική μέρα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις ακρότητες στην επικοινωνία και τα απρόοπτα στις μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Κάτι καλό γίνεται στα οικονομικά σας σήμερα, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να αυξάνει τα έσοδα και να δίνει την ευκαιρία για επιτυχημένες συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις. Όμως δεν αποκλείεται ταυτόχρονα να υπάρξουν και έκτακτα έξοδα αλλά και ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Οι φίλοι λειτουργούν αλλοπρόσαλλα αλλά κι εσείς ίσως φέρεστε άστατα.

Καρκίνος

Η συνάντηση της Σελήνης με τον γενναιόδωρο Δία στο ζώδιό σας σήμερα είναι μια τυχερή επιρροή, η οποία φέρνει θετικές εξελίξεις και ανοίγματα, εργασιακά ή άλλα, ενώ ευνοεί τα ξεκινήματα και αναμένεται κάποια επιτυχία σήμερα, ειδικά το πρωί. Βέβαια σχηματίζονται και δύσκολες όψεις που δημιουργούν νευρική ένταση, απρόοπτα και κάποιες εμμονές.

Λέων

Κάποιο θέμα φαίνεται να κλείνει με αίσιο τρόπο και να απελευθερώνεστε έτσι σήμερα, λόγω της τυχερής συνόδου Σελήνης-Δία που συμβαίνει στον τελευταίο σας οίκο. Προσφέρει επίσης ψυχική ανάταση κι αισιοδοξία. Προσοχή όμως θέλουν οι ανατροπές σε νομικά θέματα, σε σπουδές και ταξίδια, αλλά κι οι ανταγωνισμοί στο χώρο δουλειάς.

Παρθένος

Το μέλλον φαίνεται να ανοίγεται αισιόδοξο σήμερα, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία το πρωί να φέρνει θετικές εξελίξεις και να ανοίγει πόρτες. Ευνοεί τη δικτύωση, ενώ φίλοι και γνωστοί παίζουν ευεργετικό ρόλο. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια έκτακτα οικονομικά θέματα αλλά και οι εμμονές και οι ανταγωνισμοί στα αισθηματικά.

Ζυγός

Τυχερή για τα επαγγελματικά και την φήμη σας η σύνοδος Σελήνης-Δία σήμερα, η οποία φέρνει επιτυχίες, ανοίγει πόρτες και σας κάνει πιο αγαπητούς στο κοινό. Σχηματίζονται όμως και δύσκολες γωνίες, οι οποίες αυξάνουν τη νευρική ένταση, ενώ ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης ίσως φερθεί απότομα. Προσοχή σε εμμονές και απρόοπτα.

Σκορπιός

Θετικά ανοίγματα και κάποιες επιτυχίες φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, ενώ κυρίως ευνοεί τις σπουδές, τα ταξίδια και τυχόν νομικά θέματα. Δίνει όμως και αισιοδοξία και πίστη στη ζωή. Βέβαια είναι πιθανό να υπάρξουν ορισμένα απρόοπτα, κυρίως στη δουλειά, ενώ το πρόγραμμά σας αλλάζει ξαφνικά. Προσοχή σε έμμονες ιδέες.

Τοξότης

Φαίνεται να δέχεστε οικονομική στήριξη από τρίτους σήμερα, λόγω της τυχερής συνόδου Σελήνης-Δία, ή μπορεί να προχωράτε σε επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες, δάνεια, επενδύσεις και ρυθμίσεις. Επίσης απογειώνει τον ερωτικό τομέα. Καταλαβαίνετε καλύτερα τον εαυτό σας. Όμως δεν λείπουν κάποια απρόοπτα, ενώ τα παιδιά φέρονται άστατα και ίσως σας ταράζουν.

Αιγόκερως

Ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης ή καλός φίλος φαίνεται να σας ευεργετεί σήμερα, λόγω της τυχερής συνόδου Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις. Δεν λείπουν όμως και κάποια απρόοπτα, κυρίως στο σπίτι ή σε θέματα οικογενειακά και ακινήτων. Προσέξτε επίσης την τάση σας να θέλετε τον έλεγχο των πάντων.

Υδροχόος

Θετική για την εργασία είναι η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, η οποία σας ανοίγει πόρτες και φέρνει καλές εξελίξεις – στείλτε βιογραφικά, ανοιχτείτε, διαφημιστείτε. Ευνοεί και θέματα υγείας. Ωστόσο αναμένονται απρόοπτα σε μετακινήσεις και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού ή σε μαθήματα. Δεν λείπουν κάποιες εμμονές – γίνεται ψυχική κάθαρση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being