Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαϊας: Επιστολή σε Γεωργιάδη για τους νέους όρους αγοράς στο ωράριο φαρμακείων

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαϊας: Επιστολή ...

Στον αχαϊκό σύλλογο δεν υπάρχει διευρυμένο φαρμακείο από το 2011 έως σήμερα

Στην επιστολή του φαρμακευτικού συλλόγου Αχαϊας προς τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη επισημαίνεται:
"Λάβαμε την εντολή περί δημοσιοποίησης σε μορφή excel ή csv, των εφημερευόντων φαρμακείων του Φ.Σ. Αχαΐας. 
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε, πως ανεξαρτήτως των συζητήσεων σας με συνδικαλιστές άλλων συλλόγων ή με τον Π.Φ.Σ., το ζήτημα του ωραρίου για τα φαρμακεία της Αχαΐας, είναι το σημαντικότερο όλων. 
Επειδή πιθανώς να μην το γνωρίζετε, σας ενημερώνουμε πως στο σύλλογο μας δεν υπάρχει διευρυμένο φαρμακείο από το 2011 έως σήμερα, που ισχύει ο περιβόητος μνημονιακός νόμος του συμπολίτη μας πρώην υπουργού και στις ώρες πρόβλεψης του νόμου αυτού λειτουργίας διευρυμένων φαρμακείων, τα μέλη του συλλόγου μας εργάζονται ως εθελοντές στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης. 
Το καθήκον της εφημερίας και της διανυκτέρευσης είναι ιερό και το γνωρίζουν οι φαρμακοποιοί καλά, έχοντας εξάλλου ορκιστεί, όμως ο νεοφιλελευθερισμός και το μνημόνιο του οποίου, σύμφωνα με δηλώσεις σας, είστε φανατικότερος ακόμα και του κ. Τόμσεν οπαδός, καταργεί επί της ουσίας το θεσμό των εφημεριών και διανυκτερεύσεων, δίνοντας το δικαίωμα σε δήθεν ισχυρούς οικονομικά ‘’συναδέλφους’’, να εξευτελίζουν τους υπόλοιπους οι οποίοι εφημερεύουν. 
Για να λειτουργούν οι θεσμοί κ. Υπουργέ, δεν φτάνει να τους σέβονται οι πολίτες, πρέπει να τους σέβονται και οι κυβερνόντες. Όταν δε στο δίπολο αυτό υπεισέρχεται η επιχειρηματικότητα και το εισόδημα της οικογένειας, τότε ο σεβασμός της πολιτείας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being