Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Στην πλατεία Γεωργίου Θανάσης Βισκαδουράκης και Λίλα Μπακλέση για να μεταδώσουν την μεγάλη παρέλαση για λογαριασμό του thebest.gr!

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: Στην πλατεία Γεωργίου...

Με χορηγό την Wind

Δεκάδες χιλιάδες φίλοι του Πατρινού Καρναβαλιού, από την Πάτρα, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό είδαν την μαγική Νυχτερινή Ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου από τις κάμερες του thebest.gr!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους εμάς για την θερμή ανταπόκριση σας στην πρωτοβουλία που ανέλαβε φέτος το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πόρταλ της ελληνικής Περιφέρειας, να μεταδώσει απ΄ευθείας τόσο την Νυχτερινή Ποδαράτη όσο και την μεγάλη σημερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Λίλα Μπακλέση, οι παρουσιαστές του thebest.gr, που «μπλέχτηκαν» χθες με το «ποτάμι» των καρναβαλιστών, προσέθεσαν ήδη τα ονόματα τους στον κατάλογο των πιο επιτυχημένων παρουσιαστών του Καρναβαλιού της Πάτρας.

Από τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου το δίδυμο των γνωστών ηθοποιών πήρε τη θέση του στην πλατεία Γεωργίου, στο σημείο εισόδου της παρέλασης από την οδό Κορίνθου, απ' όπου και μετέδωσαν την Ποδαράτη Νυχτερινή παρέλαση. Το κινητό συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του thebest.gr πήρε εικόνα από τη μεγάλη γιορτή της πόλης και τη μετέφερε μέσω του διαδικτύου, μια προσφορά της λουκουμοποιίας ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ, που ανέλαβε αποκλειστικά τη χορηγία αυτής της πρώτης μετάδοσης.

Σήμερα Κυριακή οι ηθοποιοί-παρουσιαστές του thebest.gr θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο, οι έξι κάμερες κάλυψης της παρέλασης θα απλώνονται στο ημικύκλιο της Πλατείας Γεωργίου και οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν μία τρίωρη μετάδοση του κορυφαίου γεγονότος του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, προσφορά της εταιρίας τηλεπικοινωνιών WIND.

Υπενθυμίζεται πως η πρωτοβουλία μετάδοσης του φετινού Καρναβαλιού από το thebest.gr αποτελεί ένα ενιαίο project που φιλοδοξεί να παρουσιάσει το Καρναβάλι της Πάτρας, προσδίδοντάς του το κύρος, την αίγλη και τον τρόπο προβολής που του αναλογεί. Το project θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο, με τη διοργάνωση μιας ημερίδας προβληματισμού με θέμα "Πατρινό Καρναβάλι και Επικοινωνία". Πρόκειται για μία συζήτηση μεταξύ φορέων και προσώπων, που με αφορμή τον εορτασμό της "Ημέρας Άλκη Στέα" θα φωτίσει όλες τις επιμέρους πλευρές του τομέα της Επικοινωνίας: προβολή, παρουσίαση, διαφήμιση, marketing, εξωστρέφεια, χορηγίες. Χορηγοί της ημερίδας είναι η εταιρία DUR και το εστιατόριο Agora.

Το «Patras Carnival @ thebest» στηρίζουν επίσης χορηγικά η μπίρα AMSTEL, τα φροντιστήρια ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗΣ, το DISCO ROOM club, τα café LE PATRON, ZIZU και BIKERS, το κατάστημα ειδών καπνιστού SMOKE, το κατάστημα λευκών ειδών CASA BIANCA, η εταιρία DUR και το εστιατόριο Agora.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr